Să fie Camilla Parker Bowles motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry amână să își anunțe logodna?

 Oana Pantazi
.

Se pare că mama vitregă a carismaticului prinț roșcovan nu e deloc de acord cu viitoarea ei noră. Să fie oare Camilla Parker Bowles motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry amână să își anunțe logodna?

 

Prințul Harry și Meghan Markle, împreună la Invictus Games, dar logodna se lasă așteptată…

 

Zvonurile cu privire la apropiata căsătorie dintre Prințul Harry și Meghan Markle se înmulțesc pe zi ce trece, însă, în pofida faptului că cei doi nu se mai ascund și s-au afișat în public chiar ținându-se de mână și au fost surprinși chiar sărutându-se, marele anunț întârzie să apară. Publicația Hollywood Gossip a încercat să găsească motivele pentru care cei doi îndrăgostiți tergiversează atât mult așteptatul moment, iar dacă cei mai mulți se așteptau ca unul dintre ele să fie opoziția Reginei Elisabeta a II-a, iată acum că pe lista „obstacolelor' apare acum, pe un loc fruntaș, mama vitregă a Prințului Harry, Camilla Parker Bowles, care nu se prea bucură pentru logodna celor doi…

 

Logodna dintre Meghan și Harry nu e pe placul Camillei. Actrița americană e mult prea voluntară și, automat, mai greu de strunit decât Kate…

 

După câte se pare, pentru apropiații cuplului nu mai e un secret faptul că soția Prințului Charles nu prea își agreează viitoarea noră, iar asta ni se pare oarecum ironic, cu atât mai mult cu cât însăși Camilla a fost o paria nu doar pentru familia regală, ci și pentru poporul britanic, supușii Reginei neagreând deloc relația prințului moștenitor cu o femeie măritată, în special în perioada în care acesta a fost însurat cu Prințesa Diana. În aceste condiții, cum de Meghan nu găsește susținere tocmai la Camilla? Pentru ce ar putea să nu o agreeze? Pentru că a mai fost măritată (la fel ca ea) sau fiindcă provine dintr-o familie birasială?

Cu logodnă sau fără, în pofida oricui, Harry va face exact ce-i dictează inima în privința lui Meghan Markle.

 

Unicul răspuns plauzibil ar fi faptul că între Meghan Markle și Kate Middleton există o relație foarte bună și, cum prin târg' circulă vorba că fratele lui Harry, Prințul William (preferatul Reginei), ar putea să sară o etapă la domnie și să-și lase tatăl fără tron, probabil Camilla se teme că o eventuală asociere între cele două tinere i-ar putea submina poziția, dar și șansele de a deveni soția viitorului rege al Angliei, chiar dacă a declarat cândva că nu-și dorește asta.

 

Pentru Meghan va fi o provocare să intre în familia regală…

 

Harry și viitoarea lui soție vor avea probleme și din cauza religiei – Meghan este catolică –, dar și din cauza faptului că actrița este o femeie divorțată, iar Regina nu este cu siguranță încântată de acest amănunt și nici de faptul că Meghan provine dintr-o familie birasială. Nu știm ce compromisuri va trebui să facă Prințul în acest caz, dar exemplul strămoșului său, Regele Edward al VIII-lea, care a abdicat de dragul unei americance divorțate (Wallis Simpson), ne arată că Harry ar avea de renunțat la mult mai puține și, cu siguranță, de dragul lui Meghan ar face-o. Iar dacă mama lui vitregă ar fi ultimul obstacol din calea fericirii sale, mai mult ca sigur Harry s-ar descotorosi de cea care și-a câștigat locul printr-o relație adulterină, iar acum îi judecă viitoarea soție!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton