Lidia Buble şi-a schimbat look-ul! Cântăreaţa are părul roz

 Pirvu Cristina
.

Lidia Buble şi-a dat fanii pe spate astăzi când a dezvăluit tuturor că a renunţat la culoarea blond. A decis să opteze pentru ceva mult mai vesel şi îndrăzneţ, mai exact nuanţa roz. Toţi urmăritorii săi au fost în extaz şi i-au trimis numai mesaje frumoase.

Ieri, la ceas de seară, Lidia Buble a dat fuga la salonul său preferat acolo unde a avut loc transformarea. S-a aşezat pe scaunul comfortabil, iar un hairstilist a început să îi vopsească părul. Nimeni nu se aştepta ca aceasta să schimbe culoarea blond, mai ales că vedeta, de când s-a lansat, a fost aşa.

A fost momentul de o schimbare şi nu a zis nu! La final, cântăreaţa s-a fotografiat cu părul aranjat, însă fotografia pe care a postat-o a fost alb-negru. În această dimineaţă şi-a făcut curaj şi toţii fanii săi au remarcat transformarea. Nu mai are părul blond, ci roz. S-a schimbat radical, iar urmăritorii săi au complimentat-o.

„Ce bine îţi stă. (…) Îşi stă genial!(…) E genială transformarea.', au comentat fanii în dreptul pozei încărcate de Lidia Buble pe Instagram.

Cert este că artista este într-o continuă transformare. A început cu garderoba, care a devenit mult mai diversificată de ceva timp, iar acum a continuat cu părul. Urmăritorii săi o încurajează zi de zi, iar vedeta înfloreşte şi din punct de vedere profesional. Aceasta a dat lovitura cu noua piesă, „Cămaşa', care a strâns multe vizualizări pe Youtube într-un timp scurt.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton