S-a aflat! Primele imagini cu Margherita de la Clejani, după ce a provocat un accident rutier, fiind drogată la volan. Ce a făcut artista, la 3 zile după accident

 Lupescu Anca
.

Margherita, fiica celebrilor Viorica și Ioniță de la Clejani, este în centrul atenției, după ce în weekend a provocat un accident rutier, fiind sub influența drogurilor la volan. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său. Părinții ei au fost extrem de surprinși de inconștiența fiicei sale, iar Viorica de la Clejani a dat vina pe anturaj, luându-i apărarea Margheritei, pe care a numit-o „adolescentă'. 

Ca orice părinte, Viorica i-a luat apărarea fetei sale, ajungând chiar să atace jurnaliștii aflați în fața casei lor. O echipă de fotoreporteri au fost atacați cu o sticlă de lapte și furtunul cu apă din curtea lor, asta pentru că relatau din fața locuinței familiei. 

Paparazzi wowbiz.ro au surprins-o pe Margherita și pe Ioniță de la Clejani mergând la o clinică, pentru a face analizele necesare ca urmare a accidentului. 

Ioniță de la Clejani nu a scăpat-o deloc din ochi și a condus-o pe Margherita până la intrarea în clinică.

Margherita a vorbit tot timpul la telefon și a încercat să își ascundă fața cu ochelari și masca de protecție obligatorie. 

Marga și-a dat masca jos, la un moment dat, iar pe chipul ei nu s-a văzut nicio urmă a accidentului, ceea ce înseamnă că tânăra nu a avut de suferit fizic de pe urma accidentului. 

Analizele făcute de Margherita au dezvăluit un consum de heroină, motiv pentru care polițiștii au deschis un dosar penal pe numele artistei. 

marga5marga5

Ea a lovit cu mașina un alt autovehicul parcat regulamentar pe Bulevardul Gheorghe Șincai. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton