S-a aflat motivul pentru care Jador și Mario Fresh au fost bătuți în Mamaia: "Jador era plin de ciulini, că și el s-a ascuns în boscheți"

 Oana Pantazi
.

După ce Mario Fresh și Jador au fost bătuți în weekend, în parcarea unui club din Mamaia, încep să iasă la iveală mai multe detalii cu privire la mobilul agresiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

În acest weekend, Mario Fresh, iubita lui, Alexia Eram, Lino Golden și Jador au fost protagoniștii unui scandal iscat aparent din senin, care s-a sfârșit la Poliție, cu cei 6 bătăuși reținuți.

Aroganța l-a costat pe Jador… Dar și pe prietenii lui!

Iată însă că două vloggerițe cunoscute în mediul online, Reea și Tina, au dezvăluit, într-un episod recent pe YouTube, că, probabil, totul i s-a datorat lui Jador, care este cunoscut pentru aroganța cu care îi tratează pe cei din jur. totul ar fi început în momentul în care artistul a refuzat niște tinere într-un mod destul de nepoliticos, atunci când acestea l-au rugat să facă niște poze împreună. Ulterior, bărbații de la masa tinerelor i-au cerut acestuia socoteală și așa a început totul…

„Fetele au cerut să facă o poză și Jador ar fi răspuns că nu face poză. El refuză să facă poze. A fost o fază în care un om l-a invitat să cânte la nunta lui și i-a zis Ai tu bani de mine? Doar când îți vinzi un rinichi. Jador a fost foarte arogant probabil și din cauza anturajului', au povestit Reea și Tina pe vlog, menționând că Mario Fresh a intrat în toată situația asta nevinovat.

Citește și: Emily Burghelea dezvăluie culisele demisiei de la Antena 1: „Vulpița a venit la mine să se plângă că Viorel o bate, avea ochiul vânăt și o vânătaie uriașă pe mână”. Ce s-a întâmplat după emisiune

Jador alerga și țipa să-l lase în pace

În clipa în care agresorii s-au repezit spre Jador, acesta a rupt-o la fugă și chiar s-a ascuns pentru a scăpa de bătaie. Cu el se afla o altă tânără, Georgiana, care s-a speriat foarte tare și s-a ascuns într-un șanț. 

„Jador alerga și țipa să-l lase în pace. Georgiana s-a speriat foarte atre și de frică s-a ascuns într-un șanț, în boscheți. Ea când s-a dus la secția de poliție să dea declarații avea iarbă și în păr și în gură, peste tot. Jador era plin de ciulini că și el s-a ascuns', au mai spus Reea și Tina în vlogul lor. 

Citește și: Mirela Vaida, primele declarații după acuzațiile asistentei Emily Burghelea: „Sunt primul om care sună la poliție dacă Vulpița este victima violenței”

Jador-2Jador-2

Manelistul, agresiv la băutură

Vloggerițele au mai povestit apoi că au trăit recent o experiență neplăcută, într-un local din Centrul Vechi, unde Jador s-a dat în spectacol, fiind în stare de ebrietate…

„Acum o săptămână și ceva, eram în Centrul Vechi și, în momentul în care el a vrut să stea cu noi la masă, dar nu se putea și s-a dus la o altă masă. Până să se ducă la o altă masă, a țipat că îl doare în beep și că el este șmecher și că el este beat. Ne-am dat seama că, dacă mai stă mult la masă acolo, o să se ridice cineva și o să-l bată. Noi știam cum face când bea', au spus vloggerițele Reea și Tina.

Citește și: Un martor susține varianta asistentei Emily Burghelea, că Vulpița ar fi fost agresată de Viorel: „Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă, urme pe picior și pe mână”/ FOTO

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton