Ramona Bădescu a făcut confesiuni emoționante despre viața de mamă, la 50 de ani: "Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ramona Bădescu și-a găsit fericirea în brațele unui misterios bărbat în Italia, însă dorește să păstreze enigma în ceea ce îl privește! Este de părere că nu s-a ivit momentul oportun pentru a se expune împreună, important este că se simt execelent unul în compania celuilalt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De ce alegi să păstrezi misterul în privința bărbatului din viața ta?

Dintre noi doi, eu sunt persoană publică! El nu face parte din showbiz, iar eu întotdeauna mi-am trăit viața personală într-un mod rezervat, cu respect pentru partenerul meu. Nu s-a ivit momentul potrivit pentru a ne expune împreună, dar nu este vreun mister. Este atât de frumos ceea ce trăim acum, încât vrem să păstrăm pentru noi şi să ne bucurăm din plin de această perioadă. Dar, adevărul este, de fapt, că eu sunt foarte geloasă şi nu vreau să îl expun! (zâmbeşte)

Citește și: Emily Burghelea dezvăluie culisele demisiei de la Antena 1:„Vulpița a venit la mine să se plângă că Viorel o bate, avea ochiul vânăt și o vânătaie uriașă pe mână'. Ce s-a întâmplat după emisiune

Mai ai curaj pentru încă un copilaș?

Dacă Dumnezeu mi-l dă, de ce nu? Abia m-am obişnuit şi îmi place! Numai că cine ştie dacă o mai fi, tare mi-aş dori o fetiță, este visul vieții mele! Am şi numele ei: Anita!

Și dacă tot suntem aici, ce le transmiți celor care te-au judecat pentru faptul că ai decis să aduci pe lume un copil la 50 de ani, ei interpretând asta drept un act de egoism?

A deveni mamă este lucrul cel mai frumos de pe lume, este o datorie față de Dumnezeu şi față de tine însăți, nu este o formă de egoism, ci de altruism. Egoismul este atunci când te gândeşti numai la tine şi când îți trăieşti viața într-un mod în care îți faci toate plăcerile. De când am devenit mamă, orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorința copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră. Că s-a întâmplat la 50 de ani, da, îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu, dar are El planurile lui. Sunt convinsă că, aşa cum îmi doream eu de la început, privindu-i pe părinții mei şi valorile familiei, acum am avut alături de mine bărbatul pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, pe care îl respect şi care mă respectă, acum a fost cel mai potrivit moment. Aşa a fost să fie şi, oricum, eu nu mă las, mă îngrijesc, mă mențin în formă, astfel încât fiul meu să fie mândru de mama lui.

Citește și: Detalii neștiute despre căsnicia Paulei Seling.I-a spus „DA' soțului după o săptămână și jumătate, însă până s-au întâlnit… a fost ca-n filme!

Îți lipsește ceva în momentul de față?

Ca să fiu sinceră, în orice moment parcă îți lipseşte ceva totuşi, dar eu sunt o persoană care întotdeauna a apreciat ceea ce are,  nu  ceea  ce  nu  are.  Dacă i-aş  fi avut alături şi pe părinții mei, tabloul ar fi fost complet. Dar nu pot să mă plâng, mi-am trăit din plin momentele vieții, etapă cu etapă, an  de  an,  mi-am  realizat multe dintre visuri, mai am şi altele de realizat, poate va mai fi timp, dar sigur le voi rezolva. Am călătorit foarte mult în viața mea, am cunoscut oameni deosebiți, am fost o răsfățată, iar această viață s-a materializat acum cu cea mai frumoasă bijuterie a ei, şi anume fiul meu. Zi după zi, el îmi umple sufletul de emoție şi de zâmbete şi eu îi spun „pui mic, puiuțul meu şi îi cânt „Ciobănaş cu 300 de oi, pentru că fiul meu nu va trebui niciodată să uite că pe jumătate este român. Mi-aş dori să iubească şi să cunoască țara mea, aşa cum o iubesc eu!

Ramona-Badescu-2Ramona-Badescu-2

Sursa foto: Instagram, Gianmarco Chieregato

Citește și: Guvernul a decis prelungirea stării de alertă cu 30 de zile.Se deschid bisericile, dar restaurantele și teatrele, nu. Explicațiile lui Raed Arafat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton