S-a aflat! Când începe show-ul "Îmi place dansul" de la Kanal D

 Pirvu Cristina
.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuța și CRBL vor evalua performanțele artistice ale concurenților înscriși în cea mai antrenantă competiție a dansului

Pregătirile pentru show-ul Îmi place dansul', care va debuta la Kanal D sâmbătă, 31 august, la ora 20:00, au intrat în linie dreapta, doar câteva zile ne mai despart de cea mai antrenantă competiție a dansului. Show-ul prezentat de Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu va fi difuzat începând din 31 august, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

S-a aflat! Când începe show-ul

S-a aflat! Când începe show-ul „Îmi place dansul” de la Kanal D

Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuța și CRBL, jurațîi cu o carieră impresionantă în domeniul dansului, coregrafiei, sunt gata să analizeze și să puncteze prestațiile artistice ale concurenților care vor pași în platoul emisiunii Îmi place dansul'. Cei înscriși în competiția dansului vor avea parte de o experiență ce ii va ajută să evolueze, să își exploateze la maximum potențialul artistic și, de asemenea, să demonstreze atât juraților, cât și milioanelor de telespectatori cât de pasionați sunt de artă dansului.

Coregrafiile spectaculoase, pe stiluri diferite de dans, vor putea fi admirate într-un platou impresionant, special creat pentru acest show care va face deliciul publicului în această toamna.

Nu pierdeți, începând din 31 august, spectacolul total al dansului, fiți alături de concurenții care vor face totul pentru a va cuceri prin prestațiile lor artistice. Show-ul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton