Președintele asociației T.A.T.A, Bogdan Drăghici, a fost reținut pentru viol. Victima ar fi chiar fiica lui

 Stamen Diana
.

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a fost reținut de polițiști pentru că este bănuit că a violat un minor, iar victima ar fi chiar fiica lui vitregă.

Bogdan Drăghici a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, bănuit că ar fi agresat sexual şi violat un minor, anunță Mediafax. Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A) este bănuit de mai multe fapte, iar una dintre victimele sale ar fi chiar fata lui vitregă.

Plângere a fost depusă chiar de mama fetei. Se pare că necazul s-ar fi întâmplat în urmă cu mai mulți ani. Bogdan Drăghici și-ar fi săvârșit faptele pe parcursul a 4-5 ani și este vorba de mai multe victime în acest caz. În prezent, preşedintele Alianţei este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Bărbatul și-ar fi agresat fiica, atunci când aceasta avea 10 ani. Se pare că Bogdan Drăghici își abuza fiica atunci când mergea în deplasări. Mai grav este că Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A) ar avea chiar și filmulețe când își agresa sexual fata vitregă.

Mama fetei este disperată

„Vreau să-mi protejez copilul, nu fac declarații, nu pot și nu știu să vă dau detalii. Este o anchetă în curs. Am cerut ordin de protecție împotriva soțului, dar a fost respinsă, bineînțeles, pentru că trăim în România', a spus Helen Drăghici pentru Libertatea.

În luna iulie, femeia a cerut un ordin de protecție împotriva lui Drăghici, însă instanța a respins solicitarea ca neîntemeiată.

FOTO: Libertatea

Bogdan DrăghiciBogdan Drăghici

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton