Russel Crowe are o nouă iubită! Cine este și cum arată actrița cu 26 de ani mai tânără

 Cica Cristina
.

Un nou cuplu în showbiz! Russel Crowe, în vârstă de 56 de ani, iubește din nou! Actorul și iubita lui de 30 de ani au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

E oficial! Protagonistul din Gladiatorul este în culmea fericirii! Iubește din nou și pare că și-a găsit liniștea în brațele iubitei cu 26 de ani mai tânără. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau pasional.

Zvonurile privind o nouă relație au luat naștere în urmă cu ceva timp, însă abia acum s-a confirmat! Imaginile spun totul. Cei doi au fost fotografiați în Sydney, Australia, în timpul unei partide de tenis. Îndrăgostiții și-au aruncat priviri galeșe, au râs, s-au sărutat cu foc și s-au distrat pe cinste.

Cine este iubita lui Russell Crowe

Blondina în compania căreia a fost suprins Russel Crowe este actrița Britney Theriot. Vedeta în vârstă de 30 de ani este mai tânără cu 26 de ani decât actualul partener și este cunoscută pentru apariția în pelicula „Orașul corupt”.

Iubita lui Russel Crowe s-a născut și a crescut în New Orleans, Louisiana, unde locuiește și în prezent.

De profesie este agent imobiliat, iar în urmă cu trei ani a început să lucreze la o companie imobiliară cunoscută din Louisiana. Între timp, pare că urmărește o schimbare radicală în carieră, având în vedere talentul actoricesc.

Citește și: Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut.Cum arată acum actorul!

Citește și: Russell Crowe are de gând să se căsătorească. Mireasa este foarte cunoscută!

Citește și: Mirela Vaida, totul despre debutul în televiziune, de acum 16 ani:„La prima emisiune am intrat în direct în trening. Am pornit de la munca de jos' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi.A crescut fără tată și a făcut studiile în Anglia

Russell Crowe a divorțat în urmă cu 2 ani

Vestea că actorul Russell Crowe a divorțat a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că el și soția lui, actrița Danielle Spencer erau separați de 5 ani și lumea deja cam uitase.

Arrivals for the ‘Man Of Steel’ world premiere **NO Germany, Austria**Arrivals for the ‘Man Of Steel’ world premiere **NO Germany, Austria**

Russell Crowe este, fără doar și poate, unul dintre cei mai talentați actori de la Hollywood, posesor al unui Oscar și, cândva, sex-simbol… până să fi pierdut lupta cu cântarul. În pofida acestui lucru, Crowe nu și-a pierdut deloc carisma, fiind la fel de vânat de femei ca pe vremuri, motiv pentru care, chiar dacă era căsătorit cu acte, i se puneau în cârcă tot felul de aventuri.

E adevărat, Russell și Danielle și-au pus pirostriile în anul 2005, dar mariajul lor a durat până în 2013, când cei doi actori s-au separat. De atunci, lucrurile au tot trenat, până… în 2018, când Russell Crowe a anunțat că a divorțat…

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton