Ruby a pozat topless în pat și și-a pus fanii pe jar. Imaginile au strâns mii de like-uri

 Oana Pantazi
.

Recent, Ruby a postat în mediul online o serie de fotografii topless, în care este extrem de sexy, iar fanii ei au reacționat imediat. Incendiarele instantanee au adunat în doar câteva ore mii de like-uri, iar comentariile laudative au început să curgă… în special din partea bărbaților.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Că Ruby e o artistă lipsită de inhibiții știe toată lumea, dar iată că artista nu contenește să-și ia prin surprindere fanii, chiar dacă nu este prima oară când pozează sexy. Deși a renunțat la sutien pentru shooting-ul ad-hoc, fotografiile sunt artistic făcute și dezvăluie fix atât cât trebuie.

Ruby-topless-1Ruby-topless-1

Ruby a pozat topless în pat

Nici prea mult, nici prea puțin – pare să fie o formulă de succes atunci când vrei să atragi atenția fără să dezvălui însă prea mult. Iar Ruby a mizat, cu siguranță, pe asta în momentul în care și-a surprins fanii de pe Instagram cu o serie de fotografii topless. Întinsă pe pat și îmbrăcată doar cu o pereche de jeanși, în timp ce imaginea i se reflectă în oglindă, Ruby și-a pus literalmente fanii pe jar după ce a postat instantaneele cu pricina. Comentariile laudative au început să curgă imediat și chiar și propunerile indecente, dar e de înțeles… Au fost și vreo doi internauți nemulțumiți de îndrăzneala artistei, dar cei mai mulți au complimentat-o sau au făcut glumițe amuzante.

Citește și: Cum a reușit Ruby să câștige bani în pandemie, deși n-a avut concerte: „E o sumă frumușică!'

Citește și: Ruby investește în criptomonede: „Nu-mi mai vine să-mi cumpăr țoale și fițe'

Citește și: Cine este bunica lui Ruby: „M-a învățat să fiu și femeie, și bărbat'

Citește și: Cum și-a testat Ruby iubitul, pentru a vedea dacă o înșală: „Am ieșit noaptea în pijamale și…'

Citește și: Anamaria Prodan îi răspunde lui Reghe după afirmațiile lui privind divorțul: „N-a fost filmat?! M-am chinuit doi ani, ca Iisus, să ascund toate urmele'

„Te rog gândește-te la cei care au probleme cu inima!”, „Ieși puțin pe balcon!” „Legenda spune că bărbații încă fac zoom”, „Mă înțeapă inima”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ruby de la internauți.

De același succes s-au bucurat și fotografiile în care artista s-a pozat îmbrăcată într-o rochiță făcută doar din fotografii cu ea, outfit care nu lasă prea mult loc imaginației.

Câte kilograme are Ruby

Cu o carieră de succes în industria muzicală, Ruby este foarte atentă și la modul în care arată, iar cea mai bună dovadă sunt recentele fotografii topless postate pe contul de socializare. De cele mai multe ori, Ruby ne atrage atenția cu aparițiile sale, dar și cu fizicul său de invidiat.

Cu ceva vreme în urmă însă, fanii i-au atras atenția că ar trebuii să se mai îngrașe, întrucât pare că e prea slabă. Însă, Ruby nu a crezut până la proba contrarie.

Vedeta s-a urcat, așadar, pe cântar și a avut parte de un șoc. Acul cântarului arăta 40 de kilograme, așadar artista a conchis că trebuie să mai pună ceva cărniță pe ea. Întregul moment a fost împărtășit cu fanii din mediul online.

„Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat! Vreau să mă asigur că văd bine, pentru că am văzut 40 de kg… 41 jumătate. (…) Speram că-l pun pe suprafață dreaptă și sunt mai grasă. Vreau kilogrameeee!’, a spus Ruby, după ce s-a urcat pe cântar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton