Maria Andria, blonda lui Scărlătescu, a fost cerută în căsătorie: "Toți îmi zic să..."

 Dumitrache Laura
.

Maria Andria, blonda lui Scărlătescu trăiește cea mai fericită perioadă din viața ei. Artista are o relație de ceva timp și urmează să se facă pasul cel mare. Maria a vorbit deschis despre relația ei, dar și despre momentul în care iubitul i-a adresat întrebarea specială. Ce răspuns i-a dat partenerului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Andria, blonda cu care Cătălin Scărlătescu este filmat în ipostaze tandre în urmă cu trei ani ani, a fost cerută în căsătorie. Artista se află într-un moment fericit al vieții sale, dar nu știe ce decizie să ia. Blonda lui chef Scărlătescu este extrem de nehotărâtă și nu știe ce răspuns să îi ofere iubitului ei.

MariaMaria

Maria Andria are succes și pe plan profesional, dar și personal. Vedeta și-a deschis un salon pentru căței, iar iubitul a cerut-o de soție. Vedeta a povestit cum merg lucrurile pe plan amoros, dar și ce răspuns i-a oferit iubitului când acesta s-a pus în genunchi în fața ei.

Citește și: Maria Andria a pierdut sarcina! Cântăreața este devastată:”Sufletul doare foarte tare!”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au așteptat 3 ani să fie împreună:„Părinții și-au dorit să ne vadă fericiți'

Citește și:Culiță Sterp, la un pas să fie lovit de tren:”Am tras sperietura vieții!”

Citește și: De la ce pornesc discuțiile între Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica:„Nu avem relația perfectă. Asta cu gelozia pleacă cumva de la…'

Maria Andria, blonda lui Scărlătescu, a fost cerută în căsătorie

Maria Andria trece prin momente fericite. Blonda lui Scărlătescu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, dar și-a deschis și un salon pentru căței. Artista a povestit recent cum merge relația ei, dar și ce răspuns i-a oferit iubitului când a fost cerută în căsătorie. În prezent, Maria Andria se află în vacanță în Grecia cu prietenele, iar iubitul ei se află în Cipru. Blonda lui chef Scărlătescu a spus că nu știe ce decizie să ia referitor la căsătoria cu partenerul ei. Maria susține că se va gândi foarte bine la decizia pe care o va lua.

Acum sunt în vacanță în Grecia, am venit câteva zile. Sunt cu prietenele, nu cu iubitul. Pe el l-am lăsat în Cipru. Sunt într-o relație. Poate mă logodesc, mă gândesc mai bine. În trecut am iubit un bărbat și am suferit mult. Iubitul actual m-a cerut, dar nu știu ce să fac. Toți îmi zic să îl iau, dar eu sunt așa și așa. Nu știu dacă trebuie să fac asta, să vedem, a declarat aceasta la Antena Stars.

Maria Andrie și-a deschis un salon pentru căței

Maria Andrie iubește la nebunie animalele, iar când era mică visa să devină medic veterinar. Blonda lui Scărlătescu s-a înscris deja la cursuri și așteaptă să primească diploma pentru a profesa. Până atunci, Maria și-a deschis un salon pentru căței în Cipru. Blondina a recunoscut că la început a fost foarte greu, iar animalele o mai mușcă. Cu toate astea, cântăreața și-a angajat oameni care să se ocupe de animale.

Eu nu dormeam, eram panicată, avem probleme. Îmi făceam și probleme psihice, aveam multe emoții, nu puteam să dorm, nu mâncam. E foarte grea treaba asta cu cățeii, nu e deloc o muncă ușoară. Și acum mă mușcă câinii, dar mi-am angajat oameni, a mai spus aceasta.

Maria Andria a trecut printr-o dramă

Cântăreața Maria Andria a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu doi ani. Vedeta a mărturisit că a pierdut o sarcină. Blonda lui Scărlătescu a devenit faimoasă cu piesa  

Love in Dubai', lansată în 2016. Aceasta a povestit într-un vlog că a rămas însărcinată cu iubitul ei de la acea vreme, dar nu a putut duce sarcina până la sfârșit. „Din păcate, i s-a oprit inimioara și acolo s-a întâmplat totul. Eu, înainte să aflu că am rămas însărcinată, am luat medicamente, poate și din cauza asta s-a întâmplat. Dacă vrea Dumnnezeu, poate o să mai rămân însărcinată, eu vreau mulți copii', a declarat Maria Andria.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton