Roxen, declarație neașteptată: „Simt că sunt băiat în corp de fată”

 Lăstun Ana Maria
.

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a mărturisit, în premieră, că este non-binară. După ce foarte multe persoane s-au întrebat ce înseamnă acest termen, iar declarația artistei a stârnit numeroase controverse, Roxen a explicat cu lux de amănunte cum se simte în propriul său corp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxen a spus că se consideră o persoană non-binară. Totul s-a petrecut pe Tik-Tok, acolo unde vedeta a stârnit un val de confuzie, iar fanii săi au decis să îi ceară mai multe detalii, pentru a înțelege mai clar. Aceștia au întrebat-o dacă se îndrăgostește de femei sau de bărbați, iar Roxen a spus că este o persoană non-binară- nu se consideră nici femeie, nici bărbat, ci între cele două sexe.

Citește și: Mihai Trăistariu, prima reacție după ce Roxen a ratat finala Eurovision: „E prea necoaptă”

Citește și: Roxen, reprezentanta României la Eurovision, despre lupta cu depresia: „Uneori, stau singură, respir adânc…”/ INTERVIU

Citește și: Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv: „O relație toxică, m-am speriat”/ EXCLUSIV

Citește și: Roxen, confesiuni neașteptate despre starea sa de sănătate: „Sufăr de anxietate de la 6 ani”

Ulterior, după ce Roxen a recunoscut că este non-binară. Tânăra a încercat, pe cât posibil, să explice tot ce simte. Reprezentanta României la Eurovision simte că este băiat, în corp de fată și în viața sa anterioară a fost băiat, motiv pentru care se asociază cu ambele sexe.

roxen-non-binara-orientare-sexuala-1roxen-non-binara-orientare-sexuala-1

Roxen se consideră o persoană non-binară

'De când eram mică, simt că sunt băiat în corp de fată. Imaginează-ți că trebuia să merg la concursuri și erau toate rochițele, trebuia să mă îmbrac în rochie și era ceva horror pentru mine, sau orele pierdute în mall. În viața mea anterioară chiar am fost băiat. Sincer tot timpul am crezut și am simțit că sunt un băiat în corp de fată', a spus Roxen, despre faptul că e non-binară, pe TikTok.

Totodată, se pare că totul a pornit încă din copilărie și, cumva, i-a fost insuflată de către părinți. Atunci când a aflat că este însărcinată, mama vedetei și-a dorit fată, deși radiografiile arătau că va avea băiat. Cu toate acestea, mama lui Roxen s-a rugat să fie mamă de fată și vedeta consideră că atitudinea mamei sale și-a pus amprenta, iar ea este fată doar din punct de vedere fizic.

Roxen suferă de boala Lyme de la 14 ani

Înainte să vorbească despre faptul că se consideră non-binară, Roxen a început seria dezvăluirilor pe TikTok cu o informație neașteptată. Cântăreață suferă de boala Lyme de ani buni și are următoarele simptome: probleme hepatice, pulmonare, cardiace, neuropatie periferică sau acrodermatită.

'Sunt trei stadii, eu din păcate sunt în ultimul stadiu, am aflat la 14 ani. Nu prea am ce să fac, doar să țin sub control, dar mă descurc destul de bine', a precizat Roxen.

Sursa FOTO: Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton