Larisa Udilă, implicată într-un accident rutier în Turcia: "Trei echipaje de poliție degeaba"

 Dumitrache Laura
.

Larisa Udilă are parte numai de evenimente neplăcute. După ce a vărsat ceai fierbinte pe ea și a ajuns de urgență la spital, vedeta a fost implicată în urmă cu câteva minute într-un accident rutier în Turcia. Vedeta le-a relatat fanilor din mediul online întregul incident.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a avut parte de un început de an extrem de neplăcut. Bruneta este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii săi tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, vedeta i-a anunțat că a fost implicată într-un accident rutier.

Larisa udilaLarisa udila

Ghinionele se țin lanț de Larisa Udilă. În ultima perioadă, tânăra a avut parte de probleme majore. Fanii din mediul online s-au speriat după ce influencerița le-a spus că ea și iubitul ei au făcut accidentu cu mașina în Turcia. Cum s-a petrecut totul?

Citește și: Ce probleme are Larisa Udilă, la patru luni de la naștere:'A început să…'

Citește și: Cine este Larisa Udilă.Tot ce nu știai despre ea

Citește și: Cine este Alex Delea de la Survivor 2022.Locuiește în Spania

Citește și: Roxen, declarație neașteptată:„Simt că sunt băiat în corp de fată'

Larisa Udilă, implicată într-un accident rutier în Turcia

Larisa Udilă și soțul ei, Alexandru Ogică se aflau în Turcia când au fost implicați într-un accident rutier. Din fericire, cei doi sunt bine și nimeni nu a fost rănit. Vedeta le-a împărtășit fanilor săi din mediul online ce s-a întâmplat, fiind deranjată la culme de polițiștii din Turcia. Larisa a mărturisit că nu se putea înțelege cu ei.

‘Tot ce ne puteam dori. Am făcut accident. Tot ce ne lipsea. Suntem ok, dar mi se pare horror faptul că turcii nu vorbesc o boabă de engleză. Trei echipaje de poliție degeaba”, a scris Larisa Udilă pe pagina sa personală de socializare.

Larisa Udilă a ajuns de urgență la spital

Imediat după Anul Nou, Larisa Udilă a avut parte de o experiență cumplită. Vedeta a ajusn la picioare de urgență, după ce s-a ars cu ceai pe picioare. Bruneta a declarat că a mers la spital și a suferit groaznic. Larisa Udilă s-a ales cu răni grave, iar acum speră să nu rămână cu semne în urma incidentului.

Eram foarte răcită, am răgușit foarte tare și aproape că nu puteam să mai vorbesc deloc, așa că am decis să ne oprim la o benzinărie și l-am pus pe soțul meu să-mi aducă un ceai. La benzinăria respectivă ceaiul era foarte mare, cana foarte plină și nu avea capacul pus deasupra. Și i-am spus soțului meu să stea puțin să se răcească ceaiul. El, grăbindu-se acasă, a intrat într-o bordură și norocul meu a fost că nu am ținut ceaiul deasupra picioarelor, îl țineam în partea stângă jos', a povestit Larisa Udilă, în cadrul emisiunii Star News.

Larisa Udilă: „Am plâns, am urlat, am rămas fără voce'

Larisa Udilă i-a îngrijorat pe internauți, după ce a postat câteva fotografii în care a explicat că nu se simte bine. Bruneta a mers de urgență la Spitalul de Arsi din Capitală, după ce a vărsat ceaiul fierbinte pe picioare.

În momentul în care am văzut că a intrat într-o bordură, de frică să nu cumva să-mi vină ceaiul fierbinte pe față, i-am dat drumul jos, dar tot a sărit din cană în spatele picioarelor. Am fost foarte supărată, am făcut o criză de nervi, am plâns, am urlat, am rămas și mai rău fără voce. M-am dus la Spitalul de Arși, mi-am luat o cremă de acolo și am avut grijă să îngrijesc cât se poate de mult rana. Deocamdată încă arată foarte nașpa, dar sper să nu rămân cu semn', a adăugat vedeta, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton