Roxana Niculae, prezentatoarea de la Realitatea TV, a divorțat în secret. Care a fost motivul despărțirii: "Nu regret. Relația noastră..."

 Dumitrache Laura
.

Roxana Niculae, prezentatoarea de la Realitatea TV, a divorțat în secret. Roxana Niculae, prezentatoarea de la Realitatea TV, a vorbit deschis despre divorțul de fostul ei soț. În perioada pandemiei, fosta dansatoare din trupa de balet de la ‘Surprize, surprize, a avut parte de schimbări majore.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!  

Roxana Niculae, prezentatoarea de la Realitatea TV, a divorțat în secret. Roxana Niculae, prezentatoarea TV de la Realitatea TV, s-a căsătorit cu iubitul ei în anul 2018, dar în perioada pandemiei a decis împreună cu soțul ei să se despartă. Vedeta a divorțat în mare secret, iar acum a vorbit despre decizia care i-a schimbat viața.

roxana niculaeroxana niculae

Frumoasa prezentatoare de la Realitatea Tv a dezvăluit că pandemia i-a schimbat viața și a determinat-o să facă schimbări majore în viața ei. Roxana Nicolae a povestit despre cariera sa, dar și despre viața ei personală.

Citește și:Monica Anghel a dezvăluit problema gravă de sănătate care a determinat-o să slăbească: „Piciorul drept aproape nu mai era funcțional”

Citește și:Anca Pandrea a primit o factură uriașă la gaze. Câți bani trebuie să achite actrița: „Am de plată foarte mult, în valoare de peste…' / EXCLUSIV

Citește și:Tot ce trebuie să știi despre încoronarea Regelui Charles: muzica aleasă, obiceiurile și semnificația accesoriilor regale

Citește și:America Express 2023 – Drumul Aurului. Puya și Melinda au fost eliminați

Roxana Niculae, prezentatoarea de la Realitatea TV, a divorțat în mare secret

Roxana Niculae arată foarte bine și este una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. Prezentatoarea tv de la Realitatea Tv arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când își face apariția. Discretă cu viața ei personală, Roxana Niculae a vorbit despre divorțul de fostul ei soț, Octavian. Vedeta a declarat că pandemia i-a adus multe schimbări în viață.

Da, lucrurile nu au mers atât de bine în pandemie, a fost nevoie de un reset total, și în carieră și în viața personală. Nu am reușit să găsim o traiectorie comună și am ales, de comun acord, să ne oprim din a conviețui împreună. Nu regret, relația noastră nu s-a terminat într-o notă negativă, ne-am dat seama că nu mai suntem atât de conectați. Nu ne sunăm să ne invităm la cafea, dar dacă ne vedem pe stradă ne salutăm și avem o discuție civilizată. Cred că din orice experiență înveți, chiar dacă este pozitivă sau nu.”, a spus Roxana Niculae pentru fanatik.ro.

Roxana Niculae: „În pandemie m-am trezit fără job, fără activitățile mele zilnice și cu o despărțire”

Fosta dansatoare din baletul emisiunii Surprize, surprize, a dezvăluit că cel mai greu moment pentru ea a fost în pandemie. Roxana Niculae a rămas fără job și a divorțat de fostul soț. Cu toate astea, prezentatoarea tv a apelat la ajutorul unui specialist și a reușit să treacă cu bine peste situațiile grele.

„Cel mai greu moment a fost în pandemie când m-am trezit fără job, fără activitățile mele zilnice, fără o direcție. Arta îmi dădea semne că nu mai este sută la sută pentru mine și toate lucrurile astea au venit la pachet și cu o despărțire. A fost greu dar, indiferent cât de greu este, poți să treci peste. Iar dacă ai nevoie de ajutor trebuie să apelezi și la psiholog.Eu am mers și continui și azi, este foarte important să primești ajutor. Vorbesc zilnic despre cazuri de suicid, de oameni care își pun capăt zilelor din cauza neadaptării, din cauza că nu se simt iubiți și înțeleși. Creierul este un organ foarte sensibil și trebuie să avem grijă de el.”, a mai spus vedeta tv.

Ce așteptări are Roxana Niculae de la un bărbat

După despărțirea de fostul soț, Roxana Niculae a spus că a învățat foarte multe lucruri despre ea. De asemenea, vedeta a dezvăluit ce așteptări are de la bărbatul care trebuie să o cucerească.

„Trebuie să fie înțelegător și cald, asta este foarte important. Progamul meu este destul de plin. La ora 9 sunt în redacție și la 8 ajung acasă. În weekend lucrez materialele care se vor difuza în săptămâna următoare așa că am nevoie de un om care să înțeleagă asta. Empatia este necesară în orice relație, ca e de iubire sau prietenie, dacă n-o ai nu te poți conecta cu oamenii. Degeaba ești un om important dacă nu ai această capacitate de a empatiza.”, a mai adaugat Roxana Niculae.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton