Monica Gabor a fost găsită nevinovată în dosarul afacerii cu Irinel Columbeanu. Ce a decis instanța

 Oana Pantazi
.

Monica Gabor a fost găsită nevinovată în dosarul afacerii cu Irinel Columbeanu. După ce a fost purtată prin tribunale ani în șir, într-un dosar în care a fost acuzată că ar fi folosit banii firmei în scopuri personale, Monica Gabor a fost declarată nevinovată de instanță. După ce Fiscul a dat firma Monicăi în judecată, aceasta a intrat în faliment, acumulând datorii de 300.000 de lei la stat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor a fost găsită nevinovată în dosarul afacerii cu Irinel Columbeanu. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a ajuns la tribunal, după ce a fost acuzată că a folosit banii firmei proprii în scop personal. Este vorba despre firma Monica Columbeanu SRL, unde ea deținea 99%, iar omul de afaceri 1%. La vremea respectivă s-a speculat că cei doi soți s-ar fi folosit de firmă pentru a-și face nunta. Fiscul a dat-o în judecată pe Monica pentru a-și recupera datoria acumulată, în valoare de 300.000 de lei. Iată ce a decis acum instanța în această speță!

monica-gabor-irinel-columbeanu-4monica-gabor-irinel-columbeanu-4

Monica Gabor a fost găsită nevinovată în dosarul afacerii cu Irinel Columbeanu

Purtată prin tribunale timp de câțiva ani, Monica Gabor și-a dovedit în sfârșit nevinovăția, după ce a fost acuzată că a folosit banii firmei în scopuri personale. Acuzată că a băgat firma în faliment, acumulând datoririi de 300.000 de lei la stat, Monica Gabor a fost găsită nevinovată de instanță, drept urmare nu va fi trasă la răspundere, notează Spynews.

„Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu apel în 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul procedurilor de insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă', este decizia instanței, în dosarul în care un cabinet de insolvență a solicitat tragerea la răspundere a administratorilor, pentru încălcarea prevederilor art. 169 din Legea 85/2014.

Citește și: Ce dietă ține Monica Anghel. A slăbit 43 de kilograme, după ce a renunțat la trei alimente: „Mănânc doar de două ori pe zi. O masă la… / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Elena Cârstea după accidentul vascular cerebral. Adrian Enache ține legătura cu ea: „Era cât pe ce să se întâmple o nenorocire’

Citește și: Carmen Grebenișan a răbufnit la adresa lui Kamara, la Survivor 2023: „Vine el și fură show-ul’

Conform aceluiași articol, la cererea administratorului judiciar sau a lichidatorului judiciar, judecătorul poate dispune ca o parte sau toate datoriile firmei să fie suportate de membrii organelor de conducere din cadrul societății, precum și de orice alte persoane care au contribuit la starea de insolvență a debitorului, dacă se constată că au comis una dintre următoarele fapte: „au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice în folosul propriu sau în cel al unei alte persoane; au făcut activități de producție, comerț sau prestări de servicii în interes personal, sub acoperirea persoanei juridice; au dispus, în interes personal, continuarea unei activități care ducea, în mod vădit, persoana juridică la încetarea de plăți; au ținut o contabilitate fictivă, au făcut să dispară unele documente contabile sau nu au ținut contabilitatea în conformitate cu legea; (…) orice altă faptă săvârșită cu intenție, care a contribuit la starea de insolvență a debitorului, constatată potrivit prevederilor prezentului titlu”.

Firma Monicăi Gabor a intrat în faliment

După ce Fiscul a dat firma Monicăi în judecată, pentru a recupera banii datorați, aceasta a intrat în faliment. „Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive.

Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar', au decis atunci magistrații, mai anuntă sursa citată.

Irinel Columbeanu regretă despărțirea de Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011. La mai bine de 10 ani de la divorț, fostul milionar a declarat că regretă despărțirea de mama fiicei sale. În anul 2006, Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit, iar cinci ani mai târziu au divorțat. Cei doi au împreună un copil, pe Irina, care în prezent locuiește cu mama sa în SUA. Monica Gabor s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mr. Pink, iar Columbeanu își vede fiica destul de rar.

Irinel Columbeanu susține că Monica a fos cea mai bună alegere pentru el, atunci când s-a căsătorit cu ea. Mai mult, fostul afacerist susține că dacă ar da timpul înapoi, tot cu aceasta ar fi. „Și pe mine mă iubește Cel de Sus. Da, alături nici n-a încetat să fie, ci doar împreună’, a spus Irinel Columbeanu pentru ciao.ro.
Fostul milionar regretă că s-a despărțit de Monica Gabor. „Faptul că i-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă, pe când aceasta era de fapt ceea ce îmi doream eu, confuzie în care cad, din păcate, mulți bărbați’, a declarat omul de afaceri pentru sursa mai sus menționată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton