Roxana Nemeș, de la Bravo, ai stil! Celebrities, a fost filmată în timpul unei partide de sex

 Lupescu Anca
.

Roxana Nemeş de la Bravo, ai stil! Celebrities, s-a aflat în mijlocul unui scandal sexual, în urmă cu mai mulți ani, când au apărut mai multe imagini cu ea în timp ce făcea sex oral iubitului ei de la acea vreme. Totul s-a întâmplat în 2011, când vedeta a fost filmată în timpul unei partide de sex, care mai apoi a ajuns pe internet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Roxana Nemeș a devenit cunoscută odată cu pictorialele din revista Playboy. O tânără extrem de dezinvoltă, care a răspuns mereu la întrebări „intime' și nu s-a ferit niciodată să dea detalii din dormitor. Cu toate acestea, vedeta nu și-a imaginat că va deveni „star porno' pe internet, din cauza unei răzbunări.

Citește și: Cine este Roxana Nemeș, concurenta de la Bravo, ai stil! În trecut, artista a cochetat cu modellingulhttps://www.viva.ro/galerie-foto/cine-este-roxana-nemes-concurenta-de-la-bravo-ai-stil-in-trecut-artista-a-cochetat-cu-modellingul-2582008

roxana-nemes-1roxana-nemes-1

Roxana Nemeș, de la Bravo, ai stil Celebrities, filmată în timpul unei partide de sex

La acea vreme, Roxana Nemeș a declarat că nu este ceva rușinos, dar a mai precizat că nu știe cine a oferit filmulețul presei.

„Nu ştiu exact cine m-a filmat, dar bănuiesc că un fost iubit de al meu. Nu ştiu dacă el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred că e ceva ruşinos neapărat. Toată lumea face acest lucru într-o relaţie. Nu ştiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relaţia a filmat, dar nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relaţie foarte frumoasă.

Citește și: Război între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la Bravo, ai stil! Concurentele s-au jignit reciproc

A fost primul meu iubit. S-a întâmplat la 18 ani, acum cinci ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamăgită. Important e să învăţăm. Nu am văzut că sunt filmată', povestea Roxana Nemeş, în urmă cu patru ani. Roxana Nemes 

Pe vremea aceea, Roxana Nemeș era într-o relație cu Radu Groza, celebrul impresar al vedetelor, care i-a luat apărarea și a spus că știa despre acel filmuleț.

„Tu nu esti vinovata. Probabil nu ai vazut ca esti filmata. Stim de sase luni de acest filmulet, cineva a vrut sa ne santajeze. Nu am negociat. Stiam ca iubita mea a avut un iubit acum cativa ani, dar nu am stiut ca el a si filmat. Mi se pare regretabil, un lucru urat. Eu nu mi-am filmat niciodata iubitele. Nu ma ocup de lucruri de genul asta”, marturisea el.

Roxana Nemeș a avut o relație cu Costin, fratele Elenei Gheorghe

Roxana Nemes a fost cuplata cu fratele solistei Elena Gheorghe, Costin. Desi s-a recunoscut in imagini, Roxana nu stie cine a facut public filmuletul. Si Costin, fostul ei iubit, a spus ca nu el a filmat-o pe blonda: ”O stiu pe Roxana. A fost si ea asa un pic cu mine. Nu am filmat-o eu, a mai fost si cu alte persoane cunoscute', declara fotbalistul, in perioada respectiva.

Citește și: Roxana Nemeş a fost cerută de nevastă în centrul Bucureştiului: „Sunt în extaz!' / Primele imagini de la faţa locului

A fost cerută în căsătorie

Roxana Nemeș trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, care a și cerut-o în căsătorie la începutul acestui an.

Roxana a fost cerută în căsătorie, în centrul Capitalei, sub privirile tuturor celor aflați în zonă. „A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător. Și acum am emoții, deși se împlinește o lună.

Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit. A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important', a povestit Roxana Nemeș.

Război total la Bravo, ai stil! Celebrities între Roxana Nemeș și Andreea Tonciu

Între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș a izbucnit un adevărat scandal la Bravo, ai stil!, după ce artista a venit cu un mesaj pe tricoul pe care îl purta și care îi era adresat colegei sale din platou. Roxana Nemeș a purtat un tricou pe care scria: ‘Tonciu e cea mai valoroasă’.

De aici până la un întreg schimb de replici acide nu a mai fost decât un pas, iar cele două s-au luat la harță și au început să își reproșeze diverse lucruri.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton