Robert Sfăt, scandal acasă la mama lui Florin Pastramă. Soacra lui Brigitte e șocată: ”A dat cu picioarele în ușă, m-a înjurat”

 Stamen Diana
.

După scandalul cu Brigitte, Robert Sfăt s-a mutat în casa lui Florin Pastramă, iar aici a izbucnit un alt scandal, însă de data aceasta cu mama afaceristului. Doamna Florentina a trecut prin clipe de coșmar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Robert Sfăt este din nou în centrul unui scandal, însă de data asta cu mama lui Florin Pastramă. Brigitte a fost acasă la soacra ei, unde a rămas uimită de ceea ce i s-a povestit despre fiul ei.

Doamna Florentina l-a primit pe tânăr în curtea ei, după ce vedeta l-a dat afară din casă în urma scandalului pe care l-au avut în urmă cu câteva luni. Robi nu s-a comportat deloc frumos cu femeia, ba chiar a băgat teama în ea.

'El a venit… tot aceeași ținută. În pantalonii aia, de când m-am întors eu. De când am venit eu, de pe data de 29, pantalonii ăia nu i-a dat jos de pe el. Deci îți închipui că mirosea… (…) A venit să-l ia pe Dari, că-l plătește să meargă să-l bată pe unul și să-l filmeze. Că i-a furat ăla laptopul…', a spus mama lui Florin Pastramă.

Mai mult, doamna Florentina a povestit că a venit și Salvarea la ei acasă, după ce Robert Sfăt a chemat-o. O ceartă a avut loc și între Robi și iubita lui, Ana.

Citește și: Florin Pastramă nu regretă că a bătut-o pe Brigitte: 'Eu sunt țigan. La noi, femeia e femeie”. Ce spune vedeta: 'Eu am trăit cu ideea că el are o amantă'

mama-lui-Florin-Pastramămama-lui-Florin-Pastramă

Robert Sfăt, scandal cu mama lui Florin Pastramă

Fiul lui Brigitte a vorbit foarte urât cu mama lui Florin Pastramă, ba chiar a devenit violent atunci când nu l-a mai lăsat să intre în casă. Doamna Florentina a povestit că a fost înjurată de Robi.

'Am căutat cheile și am închis ușa de la intrare. A venit noaptea și a dat cu picioarele în ușă. Am văzut în ce hal este și nu i-am răspuns. Și ce crezi că a făcut? S-a dus la poartă și dacă nu a sunat la interfon… Până la urmă i-am zis: Ce vrei Robi? Și a început să mă înjure, ca la ușa cortului. Că i-am furat foarfecele, că i-am furat mâncarea adusă de mama lui. Că i-am furat eu bicicleta.', a povestit mama lui Florin Pastramă despre Robert Sfăt.

Când a auzit toate cele întâmplate, Brigitte Pastramă a spus că așa făcea și când stătea la ea acasă. 'Am rămas uimită de toate lucrurile pe care le auzeam din gura doamnei Florentina. Îmi e așa rușine de ea…', a mai spus vedeta.

Citește și: Cum a reușit Brigitte Pastramă să se împace cu fiul ei. A cheltuit 50.000 de euro pentru a face pace cu Robert

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton