"Cel mai trist moment. Am avut cea mai mare pierdere atunci când am pierdut sarcina la o perioadă destul de înaintată". Roxana Ionescu e pregătită să devină mamă din nou

 Raiciu Adriana
.

Roxana Ionescu își dorește să devină mamă, după ce a pierdut o sarcină, în luna a șasea. Roxana Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tinu Vidaicu. Cei doi s-au căsătorit în 2020, iar un an mai târziu au făcut și cununia religioasă. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit deschis despre un nou membru în familia lor, dar și despre momentul în care a pierdut sarcina, cu ani în urmă. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu formează unul dintre cele mai apreciate și bine sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în 2020, iar un an mai târziu, în data de 12 iunie, au făcut și cununia religioasă. Cuplul își dorește foarte mult un copil, după ce fosta asistentă de televiziune a pierdut o sarcină în luna a șasea, în urmă cu ceva ani.

În cadrul unui interviu, „Mama Natură” și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre momentul în care a aflat sarcina s-a oprit din evoluție, dar și cum a depășit situația respectivă. De asemenea, aceasta a precizat și că-și dorește foarte tare să devină mamă pentru prima oară în perioada următoare.

Citește și: Cum a inventat Dan Negru meseria de asistentă TV în România: „Era un termen medical”. Roxana Ionescu a debutat în televiziune drept „Mama Natură”

Citește și: Roxana Ionescu a trecut cu greu peste pierderea sarcinii în 2019. Cum a ajutat-o soțul ei: 'Tinu a știut efectiv să readucă liniștea și să…'

Citește și: Monica Anghel, despre cumpenele vieții sale: „Era să mor din cauza unei operații greșite. O alta a fost cea a pe coloană, am avut pareză de 98% pe piciorul drept’ / EXCLUSIV

Citește și: Antonia și-a făcut operație de liposcuție, după ce a devenit mamă pentru a treia oară: ‘A fost chinuitor. Asta e problema mea, sunt obsedată de…’

Roxana Ionescu își dorește să devină mamă, după ce a pierdut o sarcină

Pentru Cancan, Roxana Ionescu a rememorat cel mai trist moment din viața ei, atunci când pierdut sarcina, în a șasea lună. Deși atunci i-a fost greu să vorbească despre asta, timpul a rezolvat totul. Astfel, acum, vedeta poate discuta deschis despre acest subiect.

Cel mai trist moment, cel în care am avut cea mai mare pierdere, atunci când am pierdut sarcina la o perioadă destul de înaintată. Ce mă bucură cel mai mult e că am depășit acel moment, că putem vorbi despre acest lucru și că încercăm din nou. Iar cel mai frumos moment, cel în care mi-am cunoscut cu adevărat iubirea, și că acum, după zece ani, vorbesc cu același entuziasm despre asta.„, spune Roxana Ionescu, potrivit Cancan.

Ba chiar mai mult, Roxana Ionescu își dorește în continuare să devină mamă și chiar și mâine ar vrea să-și strângă bebelușul în brațe, dacă ar putea.

Mi-aș dori și mâine, dacă s-ar putea. Pe cât de curând posibil. Dar aici nu ține de noi.„, a mai spus vedeta pentru sursa citată anterior.

sursă foto- Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton