Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 5 ani: "Monica hotărăște când" / Va fi trist de ziua lui, la împlinirea vârstei de 66 de ani

 Oana Pantazi
.

Irinel Columbeanu va avea parte și anul acesta de o aniversare tristă, deoarece Irina, fiica lui și a Monicăi, nu va fi nici de data aceasta alături de el. Tânăra este în America, la mama ei, de 5 ani, unde și studiază, iar tatăl ei nu știe când va putea să-și vadă fiica din nou.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe 27 mai, Irinel Columbeanu va împlini 66 de ani, însă nici de data asta nu va putea să o strângă în brațe pe Irina, fiica lui. Tânăra se află la studii în Statele Unite, iar omul de afaceri nu și-a mai văzut fiica de 5 ani. Irinel Columbeanu mărturisește, de altfel, că nu îi ușor să stea departe de Irina.

1-41-4

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 5 ani

Înainte ca Irina să plece în America la mama ei, omul de afaceri și fiica lui au fost foarte apropiați, chiar și după divorțul dintre el și Monica. În ciuda acestui fapt, Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 5 ani, dar speră în continuare să aibă parte de o surpriză.

„Nu am habar când mai vine Irina, eu le invit pe amândouă, dar, normal, tot Monica hotărăște când. Într-adevăr, să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou', a declarat Irinel Columbeanu, pentru cancan.ro.

Citește și: Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu, de acum 30 de ani:’O să combat o prostie și o inepție’

Citește și: Cum s-au cunoscut Monica Gabor și Anna Lesko.Irinel Columbeanu a povestit tot!

Citește și: Cum a reacționat Irina Columbeanu când a primit cărțile scrise de tatăl ei:„E un copil special!’

Citește și: Cum arată fata Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu la 15 ani.Irina Columbeanu seamăna izbitor cu mama sa

Fostul milionar de la Izvorani mărturisește că pentru el cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi de ziua sa ar fi vizita Irinei.

„Într-adevăr, să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi', a mai spus el pentur sursa citată.

Cum a lăsat-o Irinel Columbeanu pe Irina să se mute în America

De 5 ani, Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, locuiește în America. Înainte de plecare, fosta doamnă de la Izvorani a dus multă muncă de convingere cu omul de afaceri, pentru ca acesta să-și dea acordul ca fiica lor să aibă șansa la un viitor mai bun peste Ocean. Chiar dacă la început nu a fost de acord, s-a răzgândit pe ultima sută de metri.

Discuția de la vremea respectivă a fost mai complicată de atât, iar Irinel Columbeanu a fost chiar certat de Mr. Pink, actualul partener de viață al Monicăi Gabor.

,,În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo’, a declarat Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

În iulie 2018, Irinel Columbeanu, alături de Oana, iubita lui de atunci, au condus-o pe fiica lui la aeroport. La vremea respectivă, Irina pleca în vacanță la mama sa, în SUA, pentru două luni. Totuși, înainte ca fata să se întoarcă în țară, omul de afaceri și-a sunat fosta soție și i-a comunicat că este de acord ca fiica lor să rămână acolo.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton