Roxana Ionescu a trecut cu greu peste pierderea sarcinii în 2019. Cum a ajutat-o soțul ei: ”Tinu a știut efectiv să readucă liniștea și să...”

 Calin Maria Bianca
.

Roxana Ionescu a trecut cu greu peste pierderea sarcinii în 2019. Îndrăgita vedetă și soțul ei erau pe punctul de a deveni părinți, astfel că după vestea cea fericită, a urmat o avalanșă de lucruri deloc plăcute în viața lor. Din nefericire, bebelușul din pântecele ei nu se putea dezvolta așa cum era normal, astfel că a pierdut sarcina. A avut un șoc în momentul în care a aflat acest lucru și și-a revenit în timp, totul cu ajutorul soțului ei. Iată cum i-a fost alături Tinu Vidaicu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună de mai mulți ani. Cei doi formează un mariaj demn de invidiat. Ei bine însă, deși au succes pe plan profesional, în viața privată au avut parte de-a lungul timpului și de numeroase încercări mai puțin plăcute. Una dintre cele mai tragice întâmplări din căsnicia lor de până acum a fost atunci când vedeta a pierdut sarcina.

ionescu-1ionescu-1

Vestea că Roxana Ionescu a pierdut sarcina în anul 2019 a fost dată chiar de către soțul ei, Tinu Vidaicu. Afectată de ceea ce s-a întâmplat, pe atunci nu a dorit să discute acest subiect. Totuși, cu trecerea timpului a luat totul ca pe o lecție. Bineînțeles, în aceste momente crunte, cel care a susținut-o, ajutat-o și care a ridicat-o de jos a fost nimeni altul decât partenerul ei de viață.

Citește și: Cum a slăbit Roxana Ionescu 15 kilograme. Are o regulă strictă: „Nu mănânc prăjit, dar…'

Citește și: Ce sacrificii a făcut Roxana Ionescu pentru relația cu soțul ei: 'Nu i-am dat șanse din prima'

Citește și: Artistul Gazi Demirel și-a găsit familia sub ruinele din Turcia. Nepoata sa a murit la cutremur: 'Și-a apărat cei trei copii și…'

Citește și: 'Dacă și eu am copii urâți, înseamnă că sunteți chiori'. Florin Salam, reacție după ce copiii lui au fost jigniți pe Internet

Roxana Ionescu a trecut cu greu peste pierderea sarcinii în 2019. Cum a ajutat-o soțul ei

Roxana Ionescu și-a găsit puterea și a vorbit deschis despre cel mai nefericit eveniment din viața ei de până acum, cât și din căsnicie. Fără a ezita, a explicat clar că atunci era cu moralul la pâmânt în momentul în care a aflat că a pierdut sarcina. Totuși, a reușit să treacă peste, doar cu ajutorul soțului ei, care a fost tot timpul lângă ea. A făcut-o să râdă și să aibă încredere că împreună pot trece prin orice obstacol.

Cred că doi oameni care se iubesc și care au același scop și aceeași viziune în viață, vor reuși să treacă peste orice moment greu pe care îl vor întâmpina. Noi am reușit, adică nimeni nu e pregătit, nu am fost pregătiți nici noi, am avut un mare noroc că Tinu este un om foarte echilibrat și un om care a știut efectiv să readucă liniștea și să readucă speranța, optimismul în sufletul meu. Sperăm data viitoare să fie bine și să fie fără incidente neplăcute. Nu am ce sfat să dau celorlalți, nu știu cum am reușit, așa a fost să fie! Suntem bine, suntem optimiști.', a declarat, pentru Playtech Știri, Roxana Ionescu.

Cum a dat Tinu Vidaicu vestea că Roxana Ionescu a pierdut sarcina în anul 2019

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au trecut de la extaz la agonie în anul 2019. Chiar atunci când se vedea părinți pentru prima dată și erau în culmea fericirii, au primit o veste care le-a schimbat complet destinut. Frumoasa vedetă pierduse sarcina din cauza insuficienței planetare, astfel că anunțul a fost făcut chiar de către soțul ei. Fanii au rămas fără cuvinte și multora nu le-a venit să credă că cei doi îndrăgostiți trec prin astfel de momente.

Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou', era anunțul trist al lui Vidaicu.

Roxana Ionescu: 'Îmi este dor de televiziune'

Roxana Ionescu s-a retras de mai mult timp din televiziune, însă asta nu înseamnă că nu duce dorul acestui domeniu. Ei bine, ba da! Chiar ea a recunoscut. Totuși nu vrea să se întoarcă momentan, asta fiindcă ofertele primite nu au fost chiar potrivite pentru ea. Până când o să simtă să facă din nou acest pas, contribuie la afacerea familiei așa cum știe mai bine.

Îmi este dor de televiziune, dar nu pot spune că mă gândesc zilnic la treaba asta. Da, am primit oferte, doar că nu le simt potrivite pentru mine în acest moment, așa că am spus pas' și am lăsat alte persoane să meargă în locul meu la anumite emisiuni. Mă refer și la reality show-uri, da. Cum? Am șeful cel mare? Adică Tinu! Da, este minunat să lucrezi pentru tine, să tragi altfel atunci când lucrezi pentru tine, chiar dacă eu, de felul meu, am fost o persoană implicată, așa credeam. Ești mult mai implicat când e și afacerea ta. Este bine, este frumos, este interesant', a continuat ea pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton