Cum a fost salvat Mircea Badea de către bunica sa, la cutremurul din '77: "Eu mai sunt în viață pentru că ..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a fost salvat Mircea Badea de către bunica sa, la cutremurul din ’77. În contextului cutremurului din Turcia care provocat peste 5.000 de victime și a afectat mai multe țări din apropiere, Mircea Badea și-a adus aminte de cutremurul care a avut loc în România în 1977. La acea vreme, vedeta de la Antena 3 avea doar trei ani. Badea a relatat cum bunica sa aproape și-a riscat viața pentru a-l apăra.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost salvat Mircea Badea de către bunica sa, la cutremurul din ’77. Mircea Badea, 48 de ani, a ținut să comenteze marea tragedie ce a avut loc în Turcia, din cauza cutremurului produs la 6 februarie. Prezentatorul a făcut o paralelă cel mai distructiv cutremur, ce a avut loc în ultimii 50 de ani, în România, și anume seismul din 1977. Mircea Badea era un copil de trei ani la vremea aceea, iar bunica sa l-a salvat riscându-și viața pentru el.

media-162135618609508400media-162135618609508400

Cum a fost salvat Mircea Badea de către bunica sa, la cutremurul din ’77

Mircea Badea a comentat cutremurul ce a avut loc în Turcia la 6 februarie, în urma căruia peste 5.000 de persoane și-au pierdut viața. Prezentatorul și-a adus aminte cum bunica sa i-a salvat viața în timpul cuutremurului din 1977, pe vremea când acesta avea doar 3 ani. Seismul a fost ce mai devastator din România, în ultimii 50 de ani. Mircea Badea a povestit în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” cum l-a apărat bunica sa.

Citește și: Mircea Badea a fost înjurat de colegii Vio, Teo şi Costel, iar reacția lui a fost neașteptată: „Vreau să fac public un anunț”

Citește și: Mircea Badea, dezvăluiri din perioada când era șomer: „Eu, la 30 de ani, de ziua mea, eram muritor de foame. A fost horror!”

„Eu mai sunt în viață pentru că bunica mea – Dumnezeu să o odihnească – s-a pus peste patul în care eram și au căzut cărămizile peste bunica', a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Povestea bebelușului, născut sub dărâmături

Cutremurul din Turcia a avut un impact devastator și multe persoane au fost prinse sub dărâmături. Povestea unui bebeluș, a cărui mamă l-a adus pe lume în timp ce se afla blocată sub ruinele unei clădiri prpbușite, a făcut înconjorul lumii. Femeia însărcinată a dat naștere unui băiețel sănătos, însă mama nu a supraviețuit ca să-și vadă copilul. Salvatorii l-au găsit la timp pe micuț și l-au scos de sub moloz, iar imaginile au devenit virale pe internet.

Avertismentul OMS cu privire la urmările cutremurului din Turcia

Turcia șii alte opt regiuni din apropiere au fost lovite de tragedie în urma seismului cu magnitudine de 7,8, care a avut loc în Turcia, pe 6 februarie. Seismul a fost urmat de cel puţin 100 de replici cu magnitudinea de 4,0 sau mai mare, potrivit informațiilor oficiale. Până la ora actuală, s-au înregistrat peste 5.000 de morți, însă OMS avertizează că numărul victimelor ar putea depăși 20.000, întrucât multe persoane sunt încă blocate sub dărâmături.

FOTO: Hepta Antena 3

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton