Roxana Hulpe a intrat în concediu de maternitate. Cine o va înlocui la PRO TV: „Vor face echipă cu Cosmin”

 Radulescu Ruxandra
.

Roxana Hulpe a intrat în concediu de maternitate. Frumoasa prezentatoare a plecat de la știrile PRO TV, deoarece va deveni în curând mămică și este foarte entuziasmată de acest nou capitol al vieții sale. Publicul se întreabă cine îi va lua locul în cadrul știrilor de weekend. Vedeta însăși a fost cea care a dat vestea telespectatorilor. Două prezențe populare din familia știrilor PRO TV se vor afla la pupitrul știrilor de weekend.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Hulpe a intrat în concediu de maternitate. Roxana Hulpe a plecat de la știrile PRO TV, în așteptarea minunatului miracol de adeveni mamă. Prezentatoarea se află în ultimul semestru de sarcină și ar urma ca în luna ianuarie să aducă pe lume primul copil. Vedeta a fost din cale afară de fericită când a aflat că este însărcinată, mai ales că a suferit de endometrioză, afecțiune ce poate duce la infertilitate. Roxana Hulpe s-a retras momentan de la pupitrul știrilor PRO TV și a anunțat cine anume va veni în locul ei.

roxana-hulpe-s-a-casatorit-bogdan-radulescu-2roxana-hulpe-s-a-casatorit-bogdan-radulescu-2

Roxana Hulpe a intrat în concediu de maternitate

Roxana Hulpe așteaptă cu nerăbdare să aducă pe lume primul copil cu soțul ei, Bolgdan Rădulescu. Prezentatoarea știrilor de weekend a luat o pauza de la rolul de prezentatoarea a știrilor PRO TV și a intrat într-o binemeritată pauză. Chiar dacă frumoasa vedetă va dispărea o vreme de pe micul ecran, tot ea anunțat cine anume o va înlocui în această perioadă. Este vorba despre prezentatoarele Andreea Marinescu și Lavinia Petrea.

Citește și: Cum l-a anunțat Roxana Hulpe pe soțul ei că este însărcinată:„Am simțit nevoia să fac un test de sarcină, deși știam că e aproape imposibil, eu având și niște probleme’ / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Hulpe este însărcinată. Ce sex are bebelușul:„La prima morfologie am mers convinsă că este…’/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Popescu credea că va avea o fetiță, dar va naște un băiețel: „Pregătisem ideea de cameră a surorilor, hăinuțele…’

Citește și: Theo Rose, despre sarcină și relația cu Anghel Damian:„Este jumătatea mea. Dumnezeu știe clar ce face cu noi’

„Când viața îți cere publicitate, dar ești recunoscător că motivul e o minune. E pentru prima dată, de la terminarea facultății, când trebuie să mă opresc și să aștept. E multă bucurie, dar cu un nod mare în gât, căci aici e acasă. De ani de zile suntem împreună atât #peteren cât și la jurnal weekend de weekend și e bucurie și plăcere. Vă mulțumesc că sunteți!

Abia aștept să ne revedem! Până atunci însă minunatele mele colege @andreeamarinescu.official și @laviniapetrea vor avea alarmă și în weekend, nu doar în timpul săptămânii, pentru că vor face echipă cu Cosmin în fiecare sâmbătă și duminică', a explicat prezentatoarea.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Cosmin Roxanei Hulpe

Colegul Roxanei Hulpe, de la pupitrul știrilor PRO TV, i-a transmis acesteia un mesaj emoționant, în care o felicită pentru noul ei statut de mamă.

Îi dăm de astăzi un mic răgaz colegei Roxana Hulpe ca să se pregătească pentru marea minune care va apărea în viața ei, dar o așteptăm repede înapoi la @stirileprotvro! Să te bucuri de fiecare clipă din noua ta viață care va începe imediat', a scris prezentatorul pe social-media.

Roxana Hulpe, despre boala de care suferă

Roxana Hulpe a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că se luptă cu endometrioza, o afecțiune ce cauzează infertilitate. Vedeta a fost extrem de descurajată și copleșită de tristețe, atunci când a aflat că suferă de o astfel de boală. În ciuda șanselor reduse de a avea un copil, nu s-a dat bătută și a făcut tratament. Într-un sfârșit, minunea s-a produs, iar Roxana Hulpe va aduce pe lume primul ei copil.

„Eu am endometrioză și e principala cauză a infertilității la femei. A fost un șoc când am aflat acum 4 ani, am plâns foarte tare, neștiind, căutând pe google. Dar am ajuns la niște medici foarte buni la noi, aici, care mi-au spus că se poate, să mă liniștesc că o să rămân însărcinată la un moment dat, cum va vrea Dumnezeu.

Și așa a fost. Universul le-a așezat fix când a fost să fie. Deci se poate. Femeile care trec prin asta, și eu am în jurul meu multe, să aibă încredere.” a declarat ea pentru Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton