Roxana Ghiță și Romina de la Survivor, scandal din cauza lui Andrei Dascălu: „Îi porți pică”

 Mirea Roxana
.

Roxana Ghiță și Romina de la Survivor au avut un schimb de replici acide în momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată. Roxana Ghiță a fost deranjată de afirmația Rominei, conform căreia Andrei Dascălu nu a fost niciodată interesat să formeze un cuplu cu Războinica.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ghiță și Romina de la Survivor România s-au întâlnită pentru prima dată în cadrul emisiunii Teo Show. Cele două au avut un schimb de replici acide. Mai exact, Roxana Ghiță a fost revoltată din cauza afirmațiilor pe care le-a făcut Romina referitoare la faptul că Andrei Dascălu nu și-a dorit niciodată să aibă o relație cu ea.

rox1rox1

Roxana Ghiță: Eu sunt curioasă, Romina… Ai zis că mai ai un martor la ceea ce ai spus. Ai spus că mai era cineva.

Romina: Deci, Roxana, eu nu am nimic personal cu tine. Adică nu te-am cunoscut, nu pot să îmi dau cu părerea despre tine.

Eu când am ajuns în camp, cei din echipa veche au început să vorbească, ba de Roxana, ba de Marilena și au început cu tot felul de povești. Nu cred că mă privește pe mine să zic exact, poate fi doar o vorbă. Era și Marius acolo și eu nu stau să fac afirmații mincinoase.

Citește și: Cine este Andrei Dascălu de la Survivor. A plecat din România când avea 2 ani

Citește și: Maria Hîngu, eliminată de la Survivor:„Am simțit. Toate semnele duceau aici'

Citește și: Romina, dezvăluiri surprinzătoare!Mellina, îndrăgostită de Marius, la Survivor? „Într-un costum de baie minuscul, se apleca lasciv'

Citește și: De ce lipsește Mirela Vaida azi de la Acces Direct

Citește și: Cristina Cioran, prima poză cu burtica de gravidă:„Nu vreau să nasc natural'

Roxana Ghiță: „N-ai nicio legătură cu mine'

Roxana Ghiță o acuză pe Romina că nu trebuia să facă toate acele afirmații, având în vedere că ele două nu se cunoșteau personal. De asemenea, Roxana este de părere că Romina încă este supărată pe Andrei Dascălu pentru că a propus-o spre eliminare.

Roxana Ghiță: De ce ai simțit nevoia să faci această afirmație aici? Nu ai nicio legătură cu mine, nu ne cunoaștem și uite, îți zic opinia mea. Mi se pare că îi porți o oarecare pică lui Andrei că te-a votat, deși și tu ai făcut același lucru în consiliu, adică și tu în consiliu l-ai votat pe Albert și ai fost sinceră după și ai zis că nu l-ai fi votat pe el, doar că și ție îți era frică de… Sorin să zicem.

Romina: Cred că fiecare când iese din concurs este liber să își spună o părere despre un concurent. Dacă asta e părerea mea, e părerea mea. La fel cum tu ai o părere despre Musty, așa poate am eu despre Andrei.

În cadrul emisiunii, a fost prezentă și sora lui Andrei Dascălu, care i-a luat apărarea fratelui ei.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton