Cum arată fiul lui Dan Capatos. Andrei are 10 ani și e campion la tenis!

 Oana Pantazi
.

Este una dintre cele mai cunoscute personalități de televiziune, dar puțini știu că Dan Capatos are un fiu, în vârstă de 10 ani, care este campion la tenis. Deși discret cu viața lui personală, omul de televiziune a avut recent toate motivele să li-l prezinte fanilor pe Andrei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Îl vedem în fiecare seară la XTra Night Show, însă cei mai mulți nu știu că Dan Capatos are un fiu frumos și talentat, în vârstă de 10 ani. Chiar dacă în emisiunea pe care o realizează nu-și menajează deloc invitații în privința vieții lor personale, Dan Capatos vorbește arareori despre familia sa.

Dan-Capatos-XNS-3-1Dan-Capatos-XNS-3-1

Fiul lui Dan Capatos, campion la 10 ani

Recent însă, realizatorul TV a lăsat discreția și modestia la o parte și s-a lăudat pe contul de socializare cu băiețelul său, Andrei. Și a avut toate motivele, deoarece Andrei a câștigat „Trofeul de tenis Ilie Năstase', competiție organizată la Brăila. De altfel, fiul lui Dan Capatos este pasionat și de fotbal și, în general de sport, lucruri despre care tatăl său a mai povestit în trecut. Dar iată că acum a cules și primii lauri!

Citește și: Andi Constantin, primul sărut la Burlacul: „Cred că acest moment a fost perfect!”

Citește și: Răzvan Fodor, de două ori în pragul morții: „Mi-am spus Tatăl Nostru, simțeam că e gata!”

Citește și: Simona Braboveanu, despre bărbații de la Puterea Dragostei: „De Culiță am fost îndrăgostită, cu Jador m-am pupat”

Citește și: Câte kilograme are Anca Țurcașiu la 51 de ani. „Am avut obsesia cântarului toată viața'

Mândru de realizarea fiului său, Dan Capatos a postat pe Instagram o imagine cu fiul său ținând trofeul și diploma de la competița de tenis recent câștigată.

„Bravo, Andrei!!! Trofeul Ilie Năstase se întoarce la București', a scris Dan Capatos în dreptul fotografiei cu fiul său.

„Felicitări! Ce băiat frumos și talentat aveți! Andrei ține-o tot așa! Bravoo, Bravo! Ce băiat frumușel! Ce băiat frumos aveți! Să vă traiască! Felicitări', sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la fotografia în care Andrei zâmbește fericit.

Ce boală a moștenit Andrei de la tatăl său

Din nefericire, fiul lui Dan Capatos suferă de o boală care se moștenește pe linie paternă. Prezentatorul a povestit că Andrei a moștenit, din păcate, o valoare mare a colesterolului, problemă cu care se confruntă, de altfel, și el.

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică', spunea anul trecut Dan Capatos la Antena Stars.

Dan Capatos și soția, poveste de dragoste tumultuoasă

Dan Capatos a mărturisit și cum și-a cunoscut soția și mai ales cât de alambicată a fost, la început, povestea lor de dragoste. Că au fost meniți să rămână împreună e clar, de vreme ce el a renunțat la relația în care se afla iar ea și-a anulat nunta…

„Ne-am cunoscut în redacția unui ziar care nu a mai apărut. Şi eu şi Monica eram prinşi în alte relaţii. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Şi-a anulat nunta! Sper să ne ierte persoanele implicate. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte', a mai declarat Dan Capatos pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton