Roxana Dobre e mână largă! Câți bani a primit un om al străzii de la iubita lui Florin Salam

 Oana Pantazi
.

Roxana Dobre are o viață de invidiat, însă iubita lui Florin Salam nu rămâne indiferentă în fața semenilor săi mai puțin norocoși. Recent, frumoasa brunetă a făcut un gest impresionant față de un om al străzii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Frumusețea Roxanei Dobre este cunoscută, însă puțină lume știe că iubita lui Florin Salam are și un suflet pe măsura chipului ei… Recent, bruneta a făcut un gest emoționant pentru un om al străzii, pe lângă care nu a trecut indiferentă, așa cum fac cei mai mulți.

Citește și: Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum: „Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească”/ EXCLUSIV

Gest altruist

Recent, iubita celebrului manelist a fost surprinsă de paparazzii spynews.ro la ieșirea dintr-un local, în timp ce se îndrepta spre bolidul său de lux. În drumul său însă, a întâlnit un om al străzii. Roxana nu a trecut nepăsătoare mai departe, ci a căutat în poșetă, iar apoi i-a întins acestuia o bancnotă de 10 lei, sumă pe care, trebuie să recunoaștem, oamenii străzii nu prea ajung să o primească de la o singură persoană, dovadă că iubita lui Salam este extrem de generoasă.

a-nascut-roxana-dobre-1024×576-1024×576a-nascut-roxana-dobre-1024×576-1024×576

Roxana Dobre și Florin Salam se căsătoresc în sfârșit!

După o așteptare îndelungată, acum ceva timp Florin Salam a anunțat că are de gând să-și legitimeze relația cu iubita și mama copiilor săi, chiar dacă el o numește deja „nevasta mea”. Anunțul a fost făcut de artist chiar în timpul unui live. 

„Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele!”, a declarat Florin Salam.

Cei doi s-au cunoscut în 2014 și au împreună trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. 

Citește și: Masca de protecție devine obligatorie în București. Spațiile vizate de autorități

Foto: Instagram, captură video spynews.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton