Prima vacanță în trei! Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva au plecat la mare. Imagini rare cu cei doi și fiul lor, surprinse la plajă

 Cica Cristina
.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au plecat pentru prima dată în formulă completă în concediu. Cei doi au ales drept destinație Bulgaria!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică Jr. și soția sa au fugit de căldura din Capitală la mare, pentru a se relaxa. Cei doi l-au luat în vacanță și pe fiul lor, Alexandru.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică nu prea postează imagini împreună, însă de această dată artista a pus story-uri alături de partenerul ei, dar și cu Alexandru, fiul lor, de la plajă.

Citește și: Roxana Dobre e mână largă!Câți bani a primit un om al străzii de la iubita lui Florin Salam

De asemenea, Lavinia Pârva s-a afișat și în costum de baie după ce a slăbit 30 de kilograme, recăpătându-și, în sfârșit, silueta după naștere.

Citește și: Andreea Esca, noi dezvăluiri după ce s-a vindecat de coronavirus:„La o boală care să schimbe mersul lumii în câteva luni nu m-aș fi gândit!'

Lavinia Pârva a slăbit 30 kg după naștere

Vedeta a optat pentru o dietă echilibrată și, evident, a făcut mult sport și mișcare pentru o siluetă zveltă. Bruneta a dezvăluit și dieta care a ajutat-o să scape de kilogramele nedorite:

Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară.

Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Citește și: Daniel Buzdugan și-a făcut testul pentru COVID-19:„Toți cei care v-ați văzut cu mine în ultimele două săptămâni…'. Mesajul transmis despre starea sa de sănătate

Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia. 

Regimul a dat rezultate, astfel că acum își poate afișa silueta fără probleme. Iată câteva imagini care vorbesc de la sine!

Lavinia-Parva-Stefan-Banica-1Lavinia-Parva-Stefan-Banica-1

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton