Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor. A părăsit concursul din cauze medicale

 Dumitrache Laura
.

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor România 2022. Concurenta din echipa Faimoșilor s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, motiv pentru care medicii au considerat că sportiva să părăsească competiția. Daniel Pavel a făcut anunțul în ediția de luni a emisiunii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu este cea de-a doua concurentă din echipa Faimoșilor care părăsește competiția. Săptămâna trecută, Xonia a fost eliminată de la Survivor România, în urma voturilor telespectatorilor. De această dată, Roxana a părăsit concursul din considerente medicale.

Roxana Ciuhulescu SurvivorRoxana Ciuhulescu Survivor

Sportiva a fost luată cu ambulanța în toiul nopții, după ce s-a simțit rău pe tot parcursul zilei de joc. Roxana Ciuhulescu a avut numeroase probleme de sănătate pe tot parcursul competiției, dar medicii i-au recomandat să părăsească insula dominicană.

Citește și: Ce înălțime au Laura Giurcanu și Roxana Ciuhulescu de la Survivor

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:”Avea probleme la…”

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș:„La capitolul ăsta…'

Citește și: Cine este Aron Bob de la Mireasa.Tatăl lui este preot

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor


Roxana Ciuhulescu a fost eliminată în această seară de la Survivor România 2022. Faimoasa s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar medicul i-a recomandat să părăsească competiția. Așadar, competiția s-a încheiat, în această seară, pentru Roxana Ciuhulescu.

„Îmi pare rău că trebuie să plec. Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă. Sunt mândră de ei, sper să devină o echipă, încă nu sunt. Sper că se vor uni și vor deveni un singur suflet și vor lupta pentru toate victoriile care au fost furate de Războinici. Vă mulțumesc pentru această experiență fabuloasă. Mă înclin tuturor!', a spus Roxana Ciuhulescu.

Roxan Ciuhulescu, probleme grave de sănătate

Concurenta din echipa Faimoșilor a fost luată cu targa în toiul nopții, fiind transportată de urgență la spital. Roxana Ciuhulescu a fost luată din camp de medicul care se ocupă de concurenți atunci când aceștia se confruntă cu probleme medicale. Vedeta a primit îngrijiri medicale chiar în miezul nopții. Conform declarațiilor făcute de Andreea Tonciu și Otilia Bilionera, sportiva nu s-a simțit deloc bine pe tot parcursul jocului de recompensă.

În ediția din 24 ianuarie, Roxana nu a putut intra pe traseu din cauza problemelor de sănătate, iar recomandările medicale au fost date și pentru Robert Niță, care a rămas să-i susțină pe coechipierii săi. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a fost cel care i-a anunțat pe concurenții emisiunii că Roxana Ciuhulescu va părăsi Survivor România.

'Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar, pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale. Roxana, pentru tine, Survivor România 2022 se oprește în această seară, acum și aici', este mesajul transmis de Daniel Pavel, în consiliul de nominalizare, potrivit cancan.ro.

Laura Giurcanu a primit imunitatea Roxanei Ciuhulescu

Laura Giurcanu a fost concurenta care a beneficiat de colanul de imunitate al Roxanei Ciuhulescu, aceasta fiind penultima care a rezistat la joc. Așadar, Laura nu a putut fi propusă către eliminare, în cadrul consiliului de nominalizare. Andreea Tonciu a fost nominalizată spre eliminare de TJ Miles, Elena Chiriac, CRBL și Emil Rengle. Pentru că nu i se potrivește emisiunea deloc. A crezut că îi este ușor, dar nu are șansă de acomodare. Survivor nu este pentru ea. Îmi pare rău, Andreea!', a spus CRBL.

De asemenea, Robert Niță a fost nominalizat să părăsească concursul de către Otilia Bilionera, Andreea Tonciu și Cătălin Zmărăndescu. La rândul ei, Otilia a fost nominalizată de Laura Giurcanu. „Din păcate, trebuie să iasă un nume din gura mea și acela este al Otiliei.'

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton