Mesaje de mulțumire pentru prieteni, părinți și partener

 Lupescu Anca
.

Trimiți mesaje de mulțumire celor dragi? Dacă nu, ar trebui să începi să o faci. E important să le mulțumești prietenilor, părinților și partenerului tău atunci când ei fac ceva pentru tine. O poți face și când simți că fără ei nu ai putea rezista. Cu siguranță un astfel de mesaj va orice pe oricine să zâmbească. Arată-ți recunoștința în acest fel. 

Mesaj de mulțumire pentru părinți

Mulțumesc mamă și tată pentru dragoste. Astăzi mă uit la viața mea și îmi dau seama că am realizat lucruri mărețe datorită rugăciunilor și sfaturilor voastre bune. Am văzut importanța de a avea niște părinți care au crezut în mine înainte chiar ca eu să îmi cunosc propriile mele țeluri.

Semne că te înșală. Cum îți dai seama că relația este terminată

Poate că sunt departe de voi, dar gândul la dragostea și sprijinul vostru mă face să merg mai departe atunci când vremurile devin grele, vă mulțumesc.

Am noroc cu cei mai buni părinți de pe pământ. Pentru o mamă care ar face orice pentru a se asigura că mă simt bine și pentru un tată care a făcut totul pentru a oferi tot ce a putut, vă voi prețui pentru totdeauna.

Mulțumesc, mamă și tată, pentru că în copilărie m-ați învățat valoarea respectului față de oameni, ca adult, am ajuns să trăiesc o viață mai împlinită, bazată pe valoarea pe care o văd în oameni și nu pe lucrurile pe care le au. Vă sunt recunoscătoare.

„Întotdeauna crede în Dumnezeu și cerul este limita”, acestea sunt cuvintele pe care le-am învățat de la tine și am ajuns să mă agăț de ele, chiar și atunci când lucrurile devin dificile. Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit o bază bună în viață.

Întrebări la prima întâlnire. Ce să discuți

Dragostea pe care mi-ai arătat-o este mare, atât de mare încât voi urmări mereu să arăt aceeași dragoste copiilor mei. Mulțumesc, mamă și tată, pentru că ați fost niște părinți grozavi.

Mulțumesc mamă și tată pentru sacrificiile și lucrurile la care ați renunțat cu intenția de a deveni părinți buni. Apreciez fiecare moment.

Apreciem dragostea pe care ne-ați arătat-o. Ne-ați iubit pe fiecare dintre noi în mod unic și egal. În ochii voștri toți am fost speciali, vă mulțumim, părinți.

Mulțumesc, mamă și tată, încă de la început m-ați învățat cât de valoros sunt. Mi-ați arătat valorile care m-au îndrumat spre alegerile corecte. Nu am cum să vă pot răsplăti vreodată, dar sunt onorat.

Părinții sunt un dar de la Dumnezeu, oameni speciali pe care Dumnezeu îi folosește pentru a ne arăta dragostea Sa. Vă mulțumesc pentru că sunteți un bun model de urmat.

Cum alegi creionul de ochi? Ce trebuie să știi despre dermatograf și tuș

Mamă și tată, vă mulțumesc foarte mult, tot ceea ce sunt și sper să fiu a fost modelat de buna voastră îndrumare. Pentru totdeauna voi fi îndatorat și recunoscător.

Mesaje de mulțumire pentru prieteni 

Mulțumesc doar pentru că ai fost acolo pentru mine, pentru că m-ai făcut să mă simt sprijinită, iubită și mi-ai dat curaj.

Indiferent cât de departe am fi, vom fi mereu aproape unul de inima celuilalt. Îți sunt recunoscătoare pentru că ai împărțit cu mine o legătură atât de minunată.

Îngrijirea părului șaten. Cum să ai grijă de el cu produsele potrivite

Îți mulțumesc că mă înveselești mereu atunci când viața mă doboară. Îți mulțumesc mult că ești prietenul meu!

Nu există nimeni cu care să-mi pot împărtăși lacrimile și temerile cum o fac cu tine. Îți mulțumesc că ești alături de mine și că îmi dai mereu motive de bucurie.

A fi prieten cu tine înseamnă sărbătoare pentru mine în fiecare zi. Mulțumesc mult pentru că ai adăugat atâtea amintiri frumoase și momente de fericire în viața mea.

Chiar dacă situațiile, vremurile și viața s-au schimbat de-a lungul anilor, prietenia noastră rămâne aceeași ca înainte.

Indiferent de valul care îmi iese în cale, știu că te voi avea mereu alături de mine. Mulțumesc, mamă și tată, pentru că întotdeauna mi-ați oferit un umăr pe care să mă sprijin.

Cum să te îmbraci la birou. Ce trebuie să știi

Într-o lume în care oamenii oferă dragoste cu condiții, în adâncul sufletului meu am în tot acest timp știut că dragostea voastră pentru mine este necondiționată. Vă mulțumesc, mamă și tată.

Mesaje de mulțumire pentru partener

Există multe căi în lume și uneori este ușor să te rătăcești. Îți mulțumesc, iubitul meu, pentru că nu mi-ai dat niciodată drumul la mână și pentru că ești alături de mine în această călătorie pe care o numim viață.

Atingerea, gustul, auzul, mirosul, vederea. Am cinci simțuri pentru a te înțelege și miliarde de cuvinte pentru a te descrie, și totuși, iubirea mea, este imposibil să încep. Îți mulțumesc că ești cel mai frumos lucru din viața mea.

Îngrijirea părului creț. Ce rutină ar trebui să urmezi

Ești cea mai curajoasă și altruistă persoană pe care o cunosc, iar fiecare zi pe care o petrec cu tine este un dar. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine. Pentru fiecare provocare și fiecare obstacol cu care ne confruntăm, știu că vom trece împreună peste el.

Dragostea mea pentru tine nu poate fi măsurată. Îți mulțumesc că m-ai onorat cu dragostea ta. Niciodată nu voi putea exprima măsura recunoștinței mele pentru bucuria incomensurabilă pe care o aduci în viața mea.

Iubirea mea și sufletul meu pereche, îți mulțumesc pentru că ești jumătatea mea. Sunt cea mai norocoasă persoană din lume, nu doar pentru că mi-am găsit jumătatea, ci și pentru că aceea ești tu. Abia aștept să mai creez și alte amintiri alături de tine.

Ce alimente să consumi în funcție de vârsta pe care o ai

Sunt atât de recunoscătoare că am ajuns împreună. Mereu reușești să mă faci să râd, iar eu pot conta întotdeauna pe bunătatea și sprijinul tău pentru a mă ajuta să trec peste momentele grele. Sper ca, în fiecare zi, să pot face același lucru pentru tine. Îți mulțumesc și te iubesc.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton