Rona Hartner, pregătită să se mărite iar, după divorțul de Herve Camilleri: "Nu scap nici a treia oară"

 Raiciu Adriana
.

Rona Hartner, pregătită să se mărite iar, după divorțul de Herve Camilleri. Rona Hartner a divorțat de Herve Camilleri în data de 17 septembrie 2021. La un an de la separare, actrița este pregătită să-și refacă viață și chiar nu spune nu celei de-a treia căsătorii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat în data de 17 septembrie, după ce au format un cuplu timp de trei ani de zile și unul ca soț și soție. Anunțul despărțirii a uimit pe toată lumea pentru că aceștia păreau foarte fericiți împreună.

82578927_2663495370400111_134914401760182272_n-1014×1024-182578927_2663495370400111_134914401760182272_n-1014×1024-1

Totuși, Rona Hartner se pare că a trecut peste divorțul de Herve și este pregătită pentru o nouă relație. În cadrul unui interviu, îndrăgita artistă a vorbit deschis despre viața personală, dar și ce planuri de viitor are.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când sunt părinții a trei copii:„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă acum cu Rona Hartner.

Citește și: Cornel Palade, acuzat de colegii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' că îi manipulează:'Ne transmite subconștient niște…'

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Cine este și cum arată:„Sunt foarte îndrăgostită

Rona Hartner, pregătită să se mărite iar după divorțul de Herve Camilleri

După doar trei ani de relație, Rona Hartner și Herve Camilleri, cel lângă care artista se vedea toată viața, au divorțat. Totuși, aceasta a reușit să treacă peste separarea de fostul soț și este pregătită să-și refacă viața.

În cadrul unui interviu, Rona a mărturisit că a fost curtată de mulți bărbați în ultima perioadă, dar și faptul că nu ar spune nu celei de-a treia căsătorii.

„Așa e, foarte mulți bărbați de anumite vârste. Eu stau cuminte, mă rog la Dumnezeu. Am fost și la biserică! Încerc să-mi văd de treaba mea. Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie, vorba aceea! S-ar putea să nu scap nici a treia oară! O să vedem!', a spus Rona pentru Click.

Actrița nu doar că e pregătită pentru a treia căsătorie, ci este și destul de sigură acum ce își dorește de la viitorul partener de viață.

„Nu pot spune că sunt mai exigentă! Cred că acum știu exact ce vreau! Oamenii au calități și defecte. Adică nu mai ești nici tu topor, nu mai e nici el lemn! Apar niște frecușuri, care nu folosesc nimănui, dar, dacă știi cum să-l găsești omul potrivit la locul potrivit, atunci nu mai suferi în dragoste. Am ajuns la vârsta la care știu exact cu ce tip de bărbat nu trebuie să fiu! Oricât de tânăr! Nu contează!', a mai spus Rona pentru sursa citată.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton