Cum arată copiii lui Romică Țociu. Cu ce se ocupă Daria și Cătălin

 Laciu Andreea
.

Se mândrește cu ei, iar fiul său chiar l-a făcut deja bunic pe îndrăgitul actor! Mulți au fost curioși să vadă cum arată copiii lui Romică Țociu, dar și cu ce se ocupă, de fapt, Daria și Cătălin. Se pare că fiica artistului chiar i-a călcat pe urme și face deja primii pași spre cariera de actriță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Romică Țociu a format un cuplu de succes pe scenă timp ce zeci de ani cu Cornel Palade. Se pare că acum „microbul” actoriei a trecut către generația următoare, căci fiica lui, Daria, are deja mai multe proiecte la activ în calitate de actriță.

copiii-lui-romica-tociu-1copiii-lui-romica-tociu-1

Cum arată copiii lui Romică Țociu

Cătălin, fiul lui Romică, este deja așezat la casa lui, la 25 de ani. S-a căsătorit și are la rândul lui un băiat și o fetiță. Ligia, nora actorului, are o relație foarte bună cu acesta.

Copiii lui Romică Țociu. „Sincer, nu mă așteptăm să devin bunic atât de repede. Credeam că al meu coleg, Cornel Palade, va fi primul bunic din gașcă. Așa că m-a surprins plăcut această veste minunată. Chiar ieri am aflat că va fi băiețel. Cătălin și Ligia, viitoarea lui soție, sunt foarte fericiți. La fel de fericiți suntem eu și Nicoleta (n.r. soția lui Romică)', a declarat Romică Țociu, înainte să se nască al doilea său nepot, conform Kanal D.

Citește și: Cine este și cum arată Daria, fiica lui Romică Țociu. Tânăra se pregătește pentru admiterea la facultate: „Vrea să dea la…'

Citește și: Un cuplu britanic a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a, chiar în ziua morții suveranei: „Am fost absolut devastați”

Citește și: De ce nu mai apar împreună Romică Țociu și Cornel Palade la spectacolele de pe litoral: „Mi-e dor de el'

Citește și: Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fiicelor sale. Andreea Bălan: „Nu a virat niciun ban timp de…'

Fiica lui îi calcă pe urme. Cu ce se ocupă

Copiii lui Romică Țociu. Daria, fata lui Romică Țociu, are 19 ani și a jucat deja în mai multe producții. Își dorește să fie o actriță îndrăgită, la fel ca tatăl ei. A început să facă teatru încă de la vârsta de opt ani. A primit calificative foarte bune de-a lungul timpului, iar la vârsta de 11 ani a făcut parte din distribuția „Five o’Clock”, conform sursei citate anterior.

Copiii lui Romică Țociu. „Se pregătește pentru Admitere. Vrea să dea la Teatru. Daria merge la cursuri de teatru de la 7 ani. I-a plăcut, noi nu am forțat-o. Foarte mulți părinți visează pentru copiii lor, dar trebuie să vezi și dacă merită, dacă vine și de la el, dacă simte să facă asta… Nu doar să fie împins de la spate de părinte„, a povestit actorul.

Copiii lui Romică Țociu. „Fiecare copil trebuie să aibă propria identitate. Dacă Daria, fata noastră, simte și vrea să facă teatru să facă, e drumul ei. Ea și-l alege. Dar la teatru ai mult de învățat. Practic, înveți toată viața și ai de renunțat la multe lucruri. Și noi am muncit pe partea noastră timp de 33 de ani.

Daria este o luptătoare. A învățat bine întotdeauna. Ea a luat Bac-ul anul acesta cu note mari. Nevastă-mea a spus, asta-i singura din familie care învață. Cred că ne-a schimbat copilul la maternitate’, a mai declarat Romică Țociu, pentru fanatik.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton