Rona Hartner este căutată de fostul soț, după aproape doi ani de la divorț: "Încă nu a procesat că ne-am despărțit..."

 Dumitrache Laura
.

Rona Hartner are o carieră de succes, dar în ceea ce privește viața amoroasă, vedeta a avut de întâmpinat momente dificile. Actrița a divorțat în urmă cu doi de fostul soț, dar se pare că acesta nu poate accepta despărțirea de aceasta și continuă să o caute. Rona Hartner a povestit că fostul partener o caută după aproape doi ani de la separare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a divorțat în urmă cu aproape doi ani, după trei ani de relație. Vedeta locuiește de mulți ani în Franța, acolo unde l-a cunoscut pe Herve Camilleri și cu care s-a căsătorit. Neînțelegerile au apărut între ei, motiv pentru care actrița a decis să divorțeze.

rona hartnerrona hartner

În vârstă de 49 de ani, Rona Hartner este în prezent o femeie liberă. Actrița și-a unit destinele cu Herve Camilleri, dar au divorțat la doar un an și jumătate după căsătorie. Chiar și așa, vedeta a mărturisit că este căutată de fostul partener.

Citește și: Rona Hartner și-a iertat fostul soț, la un an de la divorț:”Nu am niciun fel de sentiment de ură”

Citește și:Rona Hartner, pregătită să se mărite iar, după divorțul de Herve Camilleri:”Nu scap nici a treia oară”

Citește și:Cine este Anca Savelio, sora Anamariei Prodan.Este căsătorită cu un american

Citește și:Clipe de panică pentru Ioana Ginghină, în vacanța la munte:”A fost cu peripeții”. Ce probleme de sănătate a avut

Rona Hartner este căutată de fostul soț, deși au divorțat în urmă cu doi ani

Rona Hartner se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Vedeta a părăsit România în urmă cu câțiva ani și s-a mutat în Franța, acolo unde l-a întâlnit pe Herve Camilleri. Cei doi s-au căsătorit, dar după un an de la nuntă, actrița a decis să divorțeze. La aproape doi ani de la divorț, Rona Hartner a declarat că fostul partener o caută și nu poate concepe faptul că ei doi s-au despărțit. Chiar și așa, vedeta îi amintește mereu că au ales să meargă pe drumuri separate.

„Fostul m-a tot sunat. Fostului îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit, în curând se fac doi ani. Lui îi e foarte greu să creadă chestia asta. În martie 2023 se fac doi ani de la despărțire. El încă n-a procesat că ne-am despărțit. (…) Cu foarte multă empatie încerc să îi aduc aminte că suntem despărțiți și că așa vom rămâne. De bine oamenii nu divorțează', a declarat Rona Hartner pentru Antena Stars.

Rona Hartner: „Dacă am plecat dintr-un loc, am plecat…”

Celebra actriță susține că fostul ei soț vrea să se împace doar cu ea, nu cu toate fostele lui. Rona Hartner a declarat că nu vrea să se împace cu fostul partener. Actrița pare foarte fericită în prezent și nu are de gând să-i mai ofere o șansă fostului.

Doar cu mine, nu vrea să se împace cu toate. Ideea este că eu de acolo de unde plec, nu mă mai întorc, să fie foarte clar. Dacă am plecat dintr-un loc, am plecat. (…) Este foarte important în viață să respecți ceea ce ai trăit și să procesezi procesul de închidere a ușii', a mai spus vedeta.

Rona Hartner, despre divorțul de fostul ei soț

Rona Hartner a vorbit deschis despre divorțul de Herve, iar în prezent nu se consideră o femeie singură, ci liberă. Actrița a mărturisit că fostul partner a îndepărtat-o de fiica ei și prietenii săi. „M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar. Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe. Persoana respectivă, cu care m-am căsătorit, avea un spirit de zâzanie în care se certa din absolut nimic. ', a dezvăluit Rona Hartner, la un an de la divorț.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton