Fiica Oanei Cuzino a împlinit 20 de ani. Naomi Stern Cuzino seamănă leit cu mama sa: "Meriți tot ce e mai bun pe lume"

 Dumitrache Laura
.

Fiica Oanei Cuzino a împlinit 20 de ani. Prezentatoarea Tv se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Vedeta a fost căsătorită cu Yoav Stern, dar au divorțat în 2014. Cei doi au o fiică împreună, Naomi, care pe 7 decembrie a împlinit 20 de ani. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis Oana Cuzino!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Cuzino și-a sărbătorit fiica. Naomi a împlinit pe 7 decembrie 20 de ani, iar cu această ocazie, prezentatoarea TV a scris un mesaj emoționant în mediul online. Naomi este fiica Oanei Cuzino din mariajul cu Yoav Stern, care s-a stins din viață în acest an.

oana cuzino si fiica eioana cuzino si fiica ei

Naomi a practicat diferite sporturi de la o vârstă fragedă, iar preferat ei este wakeboarding-ul. Fiica Oanei Cuzino a mai practicat înotul, baschetul, schiatul și echitația. Aceasta studiază Psihilogia la o univesitate din Tel Aviv.

Citește și: De ce nu își face Oana Cuzino operații estetice:”Nu vreau să-mi schimb…”/ EXCLUSIV

Citește și:Regim de doctor! Ce dietă a ținut Oana Cuzino:pierzi până la 3 kilograme în nici o săptămână

Citește și:Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în avans la Mănăstirea Nechit.Ce cadou a primit impresara din partea preoților

Citește și:Răzvan Simion, apariție spectaculoasă alături de fiica lui și de iubită.Ce ținute au purtat Ianca și Daliana Răducan

Fiica Oanei Cuzino a împlinit 20 de ani

Oana Cuzino, 51 de ani, este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Fosta prezentatoare de la PRO TV și-a sărbătorit zilele trecute fiica. Naomi Cuzino Stern a împlinit 20 de ani pe 7 decembrie, iar cu această ocazie, mama sa a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.  

La mulți ani, Naomi! Meriți tot ce e mai bun pe lume. Să fii fericită, sănătoasă și toate visurile tale să devină realitate”, a scris Oana Cuzino pe Facebook, alături de o poză cu fiica ei.

Naomi studiază Psihologia în Tel Aviv

Oana Cuzino a fost căsătorită cu afaceristul Yoav Stern, iar împreună au avut-o pe Naomi. Cei doi au divorțat în 2015, dar despărțirea lor nu a pus în pericol și relația pe care o aveau ca părinți. Naomi studiază Psihologia la o universitate din Tel Aviv și s-a transformat într-o tânără extrem de frumoasă.

Naomi seamănă leit cu mama ei, dar a moștenit și din trăsăturile tatălui ei. Din păcate, afaceristul israelian s-a stins din viață anul acesta, în urma unui accident bizar. Acesta s-a împiedicat pe scări și a căzut pe o porțiune de beton. Yoav a decedat după ce a stat 10 zile în comă.

Oana Cuzino și Yoav Stern au divorțat după 12 ani de mariaj

Oana Cuzino și Yoav Stern au decis să se despartă după 12 ani de mariaj. Cei doi au decis să păstreze o relație decentă de dragul fiicei lor. Oana Cuzino a depus cererea de divorț în 2014.

Eu şi Yoav am decis să încheiem civilizat cei 12 ani petrecuţi împreună ca soţ şi soţie. Am hotărât de comun acord să divorţăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenţi, părinţii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înţelege situaţia şi care ştie că se va bucura de la fel de multă dragoste şi timp petrecut alături de noi. Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viaţă, am clădit lucruri frumoase şi am crezut unul in altul. Mai mult decat orice cuvinte, aş vrea să închei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forţa înainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut şi cred în tine', a fost mesajul vedetei tv.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton