Romanița Iovan face parastas de 7 ani pentru Adrian Iovan. Designerul va merge la locul accidentului

 Lupescu Anca
.

Romanița Iovan îi pregătește parastasul de 6 ani soțului său care a murit într-un accident aviatic. Pilotul Adrian Iovan și-a pierdut viața pe 20 ianuarie, 2014. Pentru că suntem în pandemie de COVID-19, Romanița Iovan a fost nevoită să se adapteze în ceea ce privește parastasul soțului său și obiceiurile creștine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Designer-ul va merge la locul accidentului, dar va avea grijă ca toți cei prezenți să respecte măsurile impuse de autorități. Ea a anunțat că va parastasul nu se va ține într-un loc închis, așa cum a obșinuit în toți acești ani. Va împărți pachete pe munte, acolo unde Adrian Iovan și-a găsit sfârșitul.

Suntem în plină pandemie, așa că și pomana în memoria lui Adrian trebuie să țină cont de reguli. Chiar dacă vom fi pe munte, în aer liber, cu toții vom merge cu mască, pentru a ne proteja pe cât de bine posibil. În anii trecuți, după slujbă, sătenii erau invitați la masă într-un loc închis, însă anul acesta nu vom mai proceda asa.

romanita-iovan-comemorareromanita-iovan-comemorare

Vom împărți pachetele sus pe munte, chiar la locul tragediei, după oficierea slujbei. Apoi, vom merge la izvorul din zonă, cel care poartă numele Adrian Iovan, iar cine va dori va putea desface să mănânce acolo, un mic picnic pe zăpadă', a declarat Romanița Iovan, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Romanița Iovan: „Vom da haine de pomană unei familii întregi'

Romanița Iovan nu va împărți haine unui singur bărbat, așa cum o făcea până acum, ci unei întregi familii.

Tradiția spune că trebuie să împărțim haine la pomana de șapte ani, unui bărbat. Ne-am gândit că cel mai bine ar fi să dăm unei întregi familii, nu doar bărbatului, așa că vor primi haine și soția și copiii celui ales. Vineri plecăm spre Apuseni, să ne ocupăm de toate cele necesare, iar în weekend va fi pomana propriu-zisă', a mai declarat vedeta.

Citește și:

Oana Radu și soțul ei, la un pas de despărțire: „Mi-a zis că o să plece, și-a făcut bagajele'

Adelina Pestrițu, super sexy în vacanță! Detaliile care au atras atenția după ce a pozat în costum de baie

Jador, criză de nervi la Survivor! Cum l-au taxat colegii de echipă

Adrian Iovan s-a stins din viață în 2014 în urma unui accident aviatic. Condițiile meteo nefavorabile și-au spus cuvântul. Motoarele avionului au fost afectate de gheață și s-au oprit. Pilotul, Adrian Iovan, a fost nevoit să apeleze la aterizarea forțată, în pădure.

A aterizat astfel încât pasageriii au fost salvați, în urma impactului. Însă, din păcate, din cauza faptului că salvatorii au ajuns prea târziu la fața locului, pentru Adrian Iovan și Aura Ion nu s-a mai putut face nimic.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton