Cum arată Angelina Jolie la 44 kilograme. De ce a început actrița să se înfometeze

 Lupescu Anca
.

Angelina Jolie pare din ce în ce mai slabă, cu fiecare apariție în public. Actrița ar fi ajuns să cântărească doar 44 de kilograme, iar tabloidele internaționale susțin că fosta soție a lui Brad Pitt s-ar înfometa. Angelina Jolie a ajuns să pară anorexică, iar fiecare apariție a divei îi îngrijorează pe fanii acesteia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița are o înălțime de 1.69 m și s-ar afla la o greutate complet nesănătoasă pentru ea. Mai multe tabloide internaționale susțin că aceasta se înfometează din cauza stresului provocat de procesul pentru custodia celor șase copii, Shiloh, Zahara, Maddox, Pax, Vivienne și Knox.

Au existat zvonuri că Angelina s-ar fi internat în spital din cauza problemelor de sănătate, însă surse apropiate de aceasta susțin că informația este complet falsă. Apropiații Angelinei Jolie susțin că aceasta nu a apelat niciodată la vreun doctor din cauza greutății sale și că nici nu se înfometează. 

„Maleficent: Mistress Of Evil” European Premiere – Red Carpet Arrivals„Maleficent: Mistress Of Evil” European Premiere – Red Carpet Arrivals

Despre Angelina Jolie s-a spus că se neglijează şi stă ore în şir nemâncată, ea ajungând piele şi os. Astfel, look-ul anorexic i-a adus actriţei, în publicaţiile de scandal, critici virulente din partea nutriţioniştilor. În anul 2016, actrița ajunsese să cântărească 37 de kilograme. S-a spus atunci că acesta era afectată de scandalurile cu Brad Pitt și refuza să mai mănânce.

Angelina Jolie: „Corpul meu a suferit'

Angelina Jolie a pozat nud pentru o celebră revistă de modă și a oferit un interviu despre schimbările din viața ei care au schimbat-o mai ales ca om, în 2019.

Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani şi am atât cicatrici vizibile, cât şi invizibile. Cele invizbile sunt mai greu de vindecat. Viaţa ia o mulţime de întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene”, a declarat actrița, pentru Harpers Bazaaar.

Cât despre copiii săi, îi consideră sursa ei de putere, persoanele care au ajutat-o să își revină după divorț și să se redescopere.

Citește și: Raluca Bădulescu a dezvăluit care e cea mai scumpă piesă vestimentară din garderobă:’Realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 kg’

Citește și: Ce avere are Dan Negru.Prezentatorul TV are o vilă de 400.000 de euro

Citește și: Bianca Drăgușanu, escapadă romantică cu Gabi Bădălău în Maldive?Imaginile care i-au dat de gol

„Acea parte din noi care este liberă, sălbatică, deschisă, curioasă poate fi distrusă de viaţă prin durerea pe care ţi-o provoacă. Copiii mei mă cunosc aşa cum sunt, ei sunt cei care m-au ajutat să-mi redescopăr acea latyură şi să o îmbrăţişez. Şi ei au trecut prin multe, iar puterea lor a fost o lecţie pentru mine”, a mai spus actrița.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton