Rocsana Marcu s-a mutat la Londra, dar face Revelionul la Brașov. Ce spune despre o nouă relație amoroasă: "Un bărbat pe sufletul meu"

 Radulescu Ruxandra
.

Rocsana Marcu, detalii despre o nouă relație amoroasă. Rocsana Marcu, 41 de ani, fosta prezentatoare TV, a părăsit România și s-a stabilit de câțiva ani în Anglia. Vedeta și-a construit o frumoasă carieră în domeniul imobiliar și își întreține singură fetița. Rocsana Marcu își va petrece noaptea de Revelion în România, mai exact în Poiana Brașov. Vedeta nu vine în țară neapărat pentru distracție, cât pentru a se ocupa de business-ul ei. Rocsana a vorbit despre cum își va petrece noaptea dintre ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rocsana Marcu, detalii despre o nouă relație amoroasă. Viața Rocsanei Marcu s-a schimbat radical, de când s-a mutat în Anglia. Vedeta a devenit mama unei fetițe, pe care o crește singură. Fosta prezentatoare TV s-a lansat în domeniul imobiliarelor, un business de care este foarte mulțumită și care îi aduce beneficii financiare destul de bune. Rocsana Marcu a devenit o adevărată femeie de carieră, care nu depinde de niciun bărbat. Vedeta va petrece noaptea dintre ani în Poiana Brașov, unde va prezenta câteva proprietăți unor investitori londonezi. Rocsana că va avea parte și de un sărut la miezul-nopții.

rocsana-marcu-4-1rocsana-marcu-4-1

Rocsana Marcu, detalii despre o nouă relație amoroasă

Rocsana Marcu a avut o evoluție frumoasă în Marea Britanie, unde s-a orientat către un domeniu care îi permite să fie o femeie independentă și să nu depindă de nimeni pentru bani. Vedeta este agent imobiliar și este foarte mulțumită de cum merge piața la ora actuală. În ciuda carierei, Rocsana Marcu își face timp și pentru fiica ei, pe care o crește singură. Vedeta va fi în România de Revelion, în interes profesional. Fosta prezentatoare va petrece noaptea dintre ani la Poiana Brașov. Vedeta a declarat că în anul ce vine vrea să se ocupe mai mult de viața sentimentală. Rocsana a menționat că la acest moment nu este implicată într-o relație, dar că la miezul-nopții e posibil să aibă parte de un sărut cu un bărbat misterios.

Citește și: Cum arată casa în care Rocsana Marcu locuiește cu chirie în Anglia:'Fetița mea a găsit locul'

Citește și: Ce nu ar accepta Rocsana Marcu niciodată unui potențial iubit:'Să nu fie genul de bărbat…'

Nu știu, dar eu sper în 2023. În 2022 nu prea am avut timp pentru așa ceva, pentru o relație dar în 2023 clar o să-mi fac, trebuie neapărat să am și o relație, chiar îmi doresc, sincer, dar sunt convinsă că va veni la momentul potrivit și un bărbat în viața mea, când mă aștept mai puțin! Atunci o să îmi dea Doamne-Doamne, un bărbat pentru sufletul meu! Pupatul va avea loc în Poiana Brașov! (râde). Dar acum nu știu cu cine! Abia aștept să aflu și eu! Sper să se întâmple vreo minune la sfârșit de an!„, a declarat Rocsana Marcu pentru Ciao.ro.

Rocsana Marcu va avea de înfruntat o mare provocare

Rocsana Marcu are o viziune foarte realistă asupra domeniului imobiliar și a recunoscut că nu îi este ușor să se descurce. Vedeta a trebuit să-și demonstreze capacitățile pentru a ajunge la acest punct al carierei sale. De asemenea, vedeta se pregătește pentru o criza din imobiliare, care va lovi la începutul anului viitor. Rocsana Marcu a pus la cale deja un plan de bătaie în acest sens și e conștientă că va trebui să facă față unei mari provocări.

Citește și: Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10: „Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor…

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal în plină stradă. Actrița a izbucnit în plâns, după ce bărbatul a amenințat-o cu Poliția: „Dă-mi cheia

Mie nu îmi este ușor în schimb am o ambiție atât de puternică și luni de zile a trebuit să îmi arăt mie, să îmi demonstrez faptul că pot să fac lucrul asta, că pot să vând case aici, să fac un business care să îmi creeze plăcere pentru că altfel nu aș putea să fac decât dacă există și satisfacția aceea profesională pe care eu o am în momentul de față iar pentru anul viitor am planuri foarte mari în ceea ce privește domeniul imobiliar pentru că se vor schimba foarte multe lucruri, că va fi criza foarte mare, mai ales la începutul anului și vor scădea foarte mult prețurile la case și automat o să înceapă o mare provocare„, a declarat Rocsana Marcu pentru publicația citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton