Cum și unde va petrece Dani Oțil de Revelion: ”Important e să avem chef de...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Dani Oțil și-a propus să petreacă finalul de an, acasă, în liniște. Prezentatorul matinalului de la postul Antena 1 a vorbit despre acest lucru, dar și despre competiții și premiul obținut la Gala TVmania, într-un interviu pentru viva.ro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil își dorește ca finalul de an să îl găsească acasă, în pat, cu soția, pisic își copilul. Vedeta susține că ultimele luni din an sunt pentru el, extrem de aglomerate și abia așteaptă să se relaxeze. El a declarat pentru viva.ro, că adoră competițiile și că are acasă o vitrină plină cu trofee.

302712036_622483522577427_838563651409102685_n302712036_622483522577427_838563651409102685_n

Citește și: De ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nunta înainte de a deveni părinți:„Cine a mai văzut mireasă în luna a 9-a?'

Citește și: Ioana Uretu, fosta iubită a lui Dani Oțil, s-a căsătorit.Cum arată și cu ce se ocupă soțul ei

Citește și: De ce s-au certat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la America Express:„Am avut câteva dispute. Acolo, treburile s-au zdruncinat între noi' / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Almășan, influencer și mamă de fetiță, susține alăptatul în public:„La urma urmei, toată lumea mănâncă oriunde, oricum' / EXCLUSIV

Dani Oțil, despre premiul obținut la Gala TVmania

Dani Oțil a câștigat un premiu la Gala TVmania, alături de colegul lui, Răzvan Simion. Vedeta postului Antena 1 a declarat că îi plac competițiile și că are acasă, vitrine întregi cu trofee obținute la diverse concursuri.

'Mie îmi plac competițiile. Deci, ori de câte ori mă pui la start cu cineva mi-aș dori să îl bat. Am câteva vitrine cu trofee din diverse sporturi. Nu mă deranjează să iau trofee și în televiziune, care, teoretic ar fi sportul preferat sau la care ne pricepem cel mai bine', a declarat Dani Oțil, pentru viva.ro.

Întrebat la ce competiție se mai înscrie, vedeta spune că abia așteaptă noul sezon de la anul.

'S-a terminat sezonul, nu pot vorbi despre asta, aștept anul următor și vedem. Merg la diverse curse, în general curse pe circuit', a mai spus prezentatorul de la postul Antena 1.

Cum și unde va petrece Dani Oțil de Revelion

Dani Oțil vrea ca finalul de an să îl găsească alături de familia lui și să petreacă în liniște, întrucât finalul de an este destul de agitat pentru el, dar și pentru colegul lui, Răzvan Simion.

'Sper acasă în pat cu soția, pisica și copilul. Noi avem un final de an destul de delicat și de plin. Noiembrie, plin, Decembrie o lună plină, la fel deci, sper ca finalul de an să mă găsească acasă în pat cu soția, pisica și copilul, după cum am spus', a mai declarat, Dani Oțil.

Cea mai mare dorință a sa este să fie sănătos și el și familia lui, iar noul an să îl prindă cu un chef de muncă.

'Important e să fim sănătoși și să mai avem chef de muncă, pentru că și cheful de muncă este limitat', a mai spus Dani Oțil, mai în glumă, mai în serios.

Dani Oțil este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu din mai 2021

Dani Oțil este căsătorit cu soția lui, modelul Gabriela Prisăcariu din luna mai a anului 2021, într-un cadru restrâns. În acea perioadă, Gabriela era însărcinată. În luna septembrie a aceluiași an, ea l-a născut pe fiul lor, Luca Tiago. Prezentatorul este topil după băiețelul lui și postează mereu imagini cu acesta pe rețelele de socializare. În multe fotografii nu lipsește nici pisica familiei.

Fiul Gabrielei Prisăcariu și a lui Dani Oțil, Luca Tiago a ales trei obiecte la petrecerea pe care i-au dat-o părinții, când a împlinit un an.

Se pare că micuțul îi va călca pe urme tatălui său, având în vedere cele trei obiecte alese. Micuțul Luca Tiago a fost atras de cheia unui autoturism, de microfon, dar și de o mașină de jucărie. Iar Dani Oțil a avut o reacție amuzantă.„Prezentator cocalar?, a întrebat surprins prezentatorul TV.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton