Rochia roz bonbon a lui Kate Middleton nu a fost pe placul tuturor. Pe cine a eclipsat Ducesa la Troopic the Colour!

 Florentina Liutic
.

În weekend toată familia regală a Marii Britanii a sărbătorit-o pe Regina Elisabeta a II-a care a împlinit 91 de ani. Regina este născută în luna aprilie, dar îşi aniversează mereu ziua în iunie, când are loc tradiţionala paradă Trooping the Colour.

 

La fel ca în fiecare an, familia regală a apărut în balconul Palatului Buckingham, iar Kate, William şi cei doi copii ai lor au fost în centrul atenţiei.

 

Micuţii au cucerit pe toată lumea, fotografilor nescăpându-le nicio mişcare a Prinţesei Charlotte şi a Prinţului George.

 

Mama lor a fost din nou admirată pentru alegerea vestimentară, Kate purtând o rochie roz bonbon semnată Alexander McQueen, accesorizată cu o pălărie în aceeaşi nuanţă.

 

O rochie într-o nuanţa puternică, foarte chic, perfectă pentru o apariţie publică în timpul verii, însă care ar fi provocat scandal chiar în familia regală.

 

Prinţesele Beatrice şi Eugenie de York, fiicele Prinţului Andrew şi verişoarele Prinţului William s-ar fi simţit eclipsate de Kate într-o zi atât de importantă. Acestea au fost nevoite să stea în rândul al doilea şi să suporte din nou ca în centrul atenţiei să fie Kate Middleton, aşa cum se întâmplă din 2011 încoace, de când aceasta a intrat în familia regală.

 

Foto: Hepta

 

Kate Middleton, Prințul William și cei doi copii mai mari ai lor - Prințesa Charlotte și Prințul George.Kate Middleton, Prințul William și cei doi copii mai mari ai lor - Prințesa Charlotte și Prințul George.

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton