Fiica lui Teo Trandafir a crescut și este o frumusețe de fată. Așa arată Maia la 12 ani!

 Popescu Alexandra
.

Teo Trandafir este înnebunită după fiica ei. Maia s-a tranformat într-o domnișoară elegantă și este pe zi ce trece tot mai frumoasă și până și Teo este uimită de cât de repede trece timpul.

Teo și fiica sa au o relație specială încă de la început, iar mulți o știu pe Maia de când era mică și îi topea inima mamei sale cu mesaje emoționante. Acum, Maia a crescut, are 12 ani, și este o frumusețe de fată.

Recent, Teo Trandafir a postat câteva fotografii cu fiica sa. Maia este înaltă, poartă fuste scurte și știe să se îmbrace astfel încât totată lumea să îi spună „Bravo, ai stil!'. Indiferent că poartă o rochie neagră și elegantă, foarte sexy, și tocuri sau că adoptă un stil mai sport, Maia este foarte stylish și o face pe mama sa să se mire de ea în fiecare zi.

„Toată lumea ma întreabă ce face „aia mică”. Azi, ședința foto cu mama ei!', a scris Teo în dreptul uneia dintre fotografiile cu fiica sa.

„Doamne, mare e puterea Ta. E fiica-mea. Alaltăieri am dus-o la grădinița, parcă. N-a fost alaltăieri…', a mai postat Teo pe Instagram.

Vezi în galeria foto imaginile cu fiica lui Teo Trandafir!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Ce a făcut Teo Trandafir înainte de a deveni celebră 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton