Robert Turcescu și-a cunoscut actuala soție pe Facebook, după despărțirea de Oana Sârbu: „Nu plecasem la vânătoare să vânez o gagică”

 Dumba Gabriela
.

Robert Turcescu și-a cunoscut actuala soție pe Facebook, după despărțirea de Oana Sârbu. Robert Turcescu a cunoscut-o pe actuala soție la scurt timp după despărțirea de Oana Sârbu, după o relație ce 10 ani. Deși toată lumea se aștepta ca ei să se căsătorească, Robert Turcescu s-a însurat cu o altă Oana, Nuțu. Nu demult, actuala soție a lui Robert Turcescu povestea că nu s-a așteptat, la început, ca relația lor să funcționeze și să fie atât de compatibili.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Robert Turcescu și-a cunoscut actuala soție pe Facebook, după despărțirea de Oana Sârbu. Oana Sârbu și Robert Turcescu s-au despărțit în 2014, după 10 ani de relație și foarte repede, jurnalistul a cunoscut-o pe actuala soție. Deși nici măcar ei nu au dat prea multe șanse relației lor, s-au înțeles foarte bine, încă de la început, iar Oana Nuțu, actuala soție a lui Robert Turcescu, povestea că din momentul în care s-au cunoscut mai bine, n-au mai dormit unul fără celălalt.

58679439_2454687384543710_9150429675258904576_n58679439_2454687384543710_9150429675258904576_n

Robert Turcescu și-a cunoscut actuala soție pe Facebook, după despărțirea de Oana Sârbu

Pe actuala sa soție, Oana Nuțu, designer vestimentar, cu 14 ani mai tânără decât el, Robert Turcescu a cunoscut-o conversându-se pe Facebook. Era plecat într-o deplasare externă, în Peru, a publicat câteva fotografii dintr-o piață, iar viitoarea soție a postat un comentariu. Ulterior, întrebată fiind ce dorește să-i aducă din America de Sud, Oana a cerut o ciocolată, Robert Turcescu i-a scris, în postare, că s-ar putea să-i aducă un inel.

'Dacă o merit?! Realmente, este un cadou în viața mea. Ca jurnalist, ca martor al clipei, cum spune maestrul Cristoiu, vezi multe drame, te ia groaza… Sunt cel mai norocos bărbat dintre toți pe care-i cunosc eu. Relația mea cu soția mea este dincolo de cuvinte: ne iubim. Se simte în felul în care trăim fiecare zi, în felul în care ne facem planurile de viitor sau ne creștem copilul. Am tânjit mult timp de a avea un prieten în soția ta, dincolo de iubită.

Sunt foarte, foarte norocos. Era o călătorie în care aveam mult de mers, s-au legat discuțiile, nu plecasem la vânătoare să vânez o gagică. M-am uitat la profilul ei pe Facebook: „Wow, ce femeie frumoasă, iar eu ce urât sunt!'. Tot conversându-ne, mi-am zis: „Doamne, vreau să mă întorc cât mai repede acasă ca să o cunosc'. Simți când acea persoană este ceea ce aștepți în viață, așa s-a întâmplat cu Oana mea', a declarat Robert Turcescu.

Robert Turcescu și Oana Nuțu s-au căsătorit în 2014

De când s-au descoperit unul pe celălalt, Oana și Robert Turcescu n-au mai putut merge pe drumuri separate și au și în ziua de astăzi o familie superbă, dragostea dintre ei fiind întregită de apariția fiicei lor, Vera Ilinca, în urmă cu aproape opt ani.

Când ne-am cunoscut, eu nu ştiam nimic despre el și despre trecutul lui. Sigur că acum sunt foarte mândră de efortul pe care îl depune în fiecare zi în meseria lui de jurnalist, sunt foarte mândră de ceea ce realizează în fiecare zi.

Mi-aduc aminte, însă, că în prima sau a doua seară, mi-a întins o cercetare de piaţă despre personajele publice, să aflu alte lucruri despre el. Atunci eu i-am dat-o înapoi şi i-am zis că nu mă interesează nici cine este, nici trecutul lui, mă interesează persoana prezentă, cum e el în relaţia cu mine şi mă interesează ce o să fie de aici încolo', povestea Oana pentru revista Tango.

Oana dezvăluia faptul că nu s-a așteptat să fie atât de compatibilă cu soțul ei, mai cu seamă că Robert Turcescu nu credea că mai poate trăi atât de intens fiorii iubirii.

„Cred că m-a luat prin surprindere. Nu mă aşteptam să ne potrivim atât de mult. Nu ştiu dacă ţi-a zis, dar noi, din momentul în care ne-am cunoscut, n-am mai dormit unul fără altul. Am avut tentative (râde) şi el venea la miezul nopţii pentru că, pur şi simplu, nu puteam să mă bag în pat fără el.

Asta cred că e un miracol, noi aşa am zis de la începutul relaţiei. Iar el probabil că a simţit miracolul ăsta mult mai puternic decât mine, pentru că nu mai credea în a doua şansă', spunea Oana Turcescu, despre relația cu soțul ei, Robert Turcescu.

Citeste si: Andreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după 3 căsnicii eșuate: „Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea. Există speranță și…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce operație estetică și-a făcut Oana Radu în Turcia, după ce a slăbit peste 100 de kilograme: „A fost o intervenție grea, am început o viață nouă’

Robert Turcescu are două fete, din două căsnicii

Din actuala căsnicie, Robert Turcescu are o fetiță de aproape opt ani, Vera Ilinca.

„El a văzut-o imediat când au scos-o din salon. Ţin minte că şi pe mine m-au scos la jumătate de oră şi îmi aduc aminte foarte bine toate momentele acelea. Mă aştepta în salon şi m-am gândit că nu l-am văzut niciodată atât de emoţionat cum era atunci.

M-a luat de mână şi mă ţinea foarte strâns. Mi-a zis: „atât am vrut să ştiu, că eşti şi tu bine'. El n-a putut să se bucure de momentul în sine când a văzut copilul, pentru că se gândea și la mine', povestea Oana Turcescu acum ceva timp, despre momentul în care a venit pe lume fiica lor.

Robert Turcescu mai are o fată, Ioana Taisa, din căsnicia cu Corina Ilie, care este studenta unei prestigioase universități din SUA și are propria afacere. Încă din copilărie, tânăra a fost pasionată de modă. Oana Nuțu, actuala soție a tatălui ei, este designer vestimentar și a spirijinit-o să-și cultive acest hobby.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton