Ce ritual are Cătălin Cazacu dimineața și cum se pregătește pentru matinalul pe care îl prezintă: „Stau vreo 15 minute și plâng”

 Ifrim Georgiana
.

De aproape un an, Cătălin Cazacu este moderatorul emisiunii „Showbiz Report', difuzată la Antena Stars. Recent, campionul la motociclism a recunoscut că încă nu s-a acomodat cu programul de dimineață și că depune multe eforturi pentru a ajunge în timp util la muncă. Prezentatorul TV a dezvăluit ritualul pe care îl are dimineața, mărturisind că se gândește cu groază la momentul în care îi sună alarma. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În 2022, Cătălin Cazacu a semnat cu Antena Stars pentru o emisiune matinală, pe care o prezintă alături de Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț. Deși a trecut un an de când moderează show-ul, prezentatorul TV a recunoscut că trezitul devreme îi dă mari bătăi de cap, recunscând că au existat momente în care a fost pe punctul de a întârzia la locul de muncă. Cu toate acestea, motociclistul mai spune că a găsit întotdeauna înțelegere din partea colegilor săi, iar atmosfera de la locul de muncă îl animă și energizează.

caz9caz9

Cătălin Cazacu a dezvăluit ce ritual are dimineața și cum se pregătește pentru emisiunea „Showbiz Report'. Motociclistul a recunoscut că plânsul a devenit parte din rutina sa, așa că își dedică câte 15 minute pentru această activitate. Totodată, prezentatorul TV a dezvăluit câteva gânduri care îl motivează să înceapă ziua.

Citește și: Ce afacere și-a deschis Cătălin Cazacu: „Norocul meu este că asociatul se pricepe, altfel ne nenoroceam” / EXCLUSIV

Citește și: 'Au fost multe ca ea în preajma lui. Vorbă multă, fapte puține'. Ce spune mama fiului lui Cătălin Cazacu despre relația lui cu Ramona Olaru

Citește și: Shakira explică de ce l-a atacat pe Gerard Pique în piesele ei, după ce a înșelat-o: „E mai bine decât mersul la psiholog”

Citește și: Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 38 de ani. Imagini din vacanța exotică

Ritualul de dimineață a lui Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu spune că plânsul a devenit parte din ritualul lui de dimineață. Prezentatorul de la „Showbiz Report' nu este o fire matinală, așa că trezitul de dimineață este o adevărată provocare pentru acesta.

„Ritualul este același. Mă ridic și mă pun în fund. În primul rând, când a sunat ceasul, trebuie să sar în secunda aia din pat, pentru că dacă nu am sărit este sfârșitul Lumii. Apoi stau vreo 15 minute și plâng. Deci plâng. Știi desenul cu Sandy Bell, aia care plângea de îi săreau lacrimi șiroaie? Așa plâng eu de îmi sar lacrimile. După 15 minute de plâns, îmi dau seama că am rate la bancă, sunt sărac, și după aia mă ridic și mă duc la muncă pentru că îmi dau seama că or să mă dea afară și nu o să mai am cu ce să plătesc. Așa că este o motivație foarte bună să te ridici din pat', a declarat Cătălin Cazacu, potrivit ego.ro.

„Dacă până la ora 6:30 nu am apărut online, trimite șoferul la mine acasă'

Cătălin Cazacu spune că are o relație foarte bună cu producătoarea emisiunii pe care o prezintă, care s-a adaptat deja cu stilul lui de viață.

„Zoia, producătoarea mea, știe că dacă până la ora 6:30 nu am apărut online pe whats app sau în social media, știe să trimită șoferul la mine acasă. Eu am alarma care sună la 6:00, dar mai am o grămadă de alarme puse ulterior și mai am una la 6:10 care trebuie să sune tot timpul tare. Pe aia o pun în fiecare seară pentru că nu mai am când să o mai setez.

Într-o noapte, mai mahmur așa, în loc de ora 6:10, am pus-o la 1:10. Acum ceasul a sunat, eu m-am trezit, m-am ridicat din pat, mi-am făcut plânsul, m-am dus în baie, mi-am făcut duș, apoi m-am dus la frigider, mi-am făcut de mâncare, apoi am deschis televizorul. Când am deschis televizorul mi s-a părut ceva suspect, dar era Ziua Unirii și când am văzut că nu sunt știrile mi-am zis că ia uite ce noroc pe toți, numai eu nu am liber, eu sunt singurul prost care merge la muncă. Am mai înjurat un pic și apoi am dat să iau telefonul și să plec. Când iau telefonul…1:45', a completat acesta, potrivit sursei citate.

„Eu mai ațipesc între pauze'

Cătălin Cazacu susține că mai ațipește în timpul pauzelor de la emisiunea „Showbiz Report'. În schimb, motociclistul recunoaște că se distrează teribil în compania celorlalți doi prezentatori ai emisiunii, Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț.

„Crezi că m-am dus la redacție când mi-a sunat alarma la 1:10? Nu. M-am dezbrăcat, m-am pus în pat și la 6:00 am reluat rutina. Doar că de data asta erau știrile pe post. Doar nu era să mă duc de la ora aia la redacție. Eu mai ațipesc între pauze. Nu că dorm, am momente în care simt așa cum se rupe filmul. Norocul este că suntem trei prezentatori, mai avem și crize de râs, dar mă distrez foarte tare', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton