Robert Pattinson și FKA Twigs s-au despărțit. Motivul este uluitor!

 Florentina Liutic
.

Deși și-au anunțat logodna de curând, relația de trei ani dintre Robert Pattinson și FKA Twigs a luat sfârșit, iar potrivit unor zvonuri motivul despărțirii a fost Kristen Stewart, fosta iubită a lui Pattinson.

O sursă apropiată a declarat că FKA este intimidată de legătura permanentă dintre Kristen și Robert. Deși cei doi s-au despărțit acum mult timp după ce Stewart l-a înșelat, ei au reușit să treacă peste acel moment delicat și au rămas apropiați.

Faptul că actorul din ‘‘Amurg‘‘ a sunat-o pe Kristen pentru a-i cere sfaturi în legătură cu cariera sa a fost ultima picătură pentru FKA.

 

Vezi si:

Andra si Catalin Maruta, 10 ipostaze inedite

‘‘Rob și FKA au anulat logodna. Rob chiar credea că el și FKA o să se căsătorească, dar lucrurile s-au schimbat. El încearcă să ajungă la un anumit nivel de faimă și asta îl ține în loc mai mult ca niciodată‘‘, a declarat sursa.

Deși Kristen este într-o relație cu supermodelul Stella Maxwell, ea a fost foarte îndrăgostită de Rob în perioada în care au fost într-o relație. Actriţa a știut că este dintotdeauna că bisexuală.

‘‘Credeați ca mă prefac? Mereu am dat dovadă de dualitate. Și am crezut în ea și nu am fost niciodată confuză sau chinuită. Doar că nu îmi plăcea să fiu ridiculizată‘‘, a declarat Stewart.

 

Laura Oaida

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton