Cum arată Rita Mureșan, la 48 de ani, și cum și-a petrecut ziua de naștere. A trăit o dramă de ziua ei, în trecut

 Oana Pantazi
.

Rita Mureșan își aniversează astăzi ziua de naștere, însă, din păcate, acest moment va fi marcat permanent de pierderea pe care a suferit-o acum câțiva ani… Mama ei a murit chiar de ziua ei de naștere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rita Mureșan avea doar 20 de ani când a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din România. Acum, la 47 de ani, creatoarea de modă este total schimbată, însă nu și-a pierdut farmecul din trecut. Azi, vedeta a fost invitată la emisiunea Vorbește lumea (PRO TV), invitație ce a coincis cu ziua ei de naștere… din păcate, un moment, în egală măsură, fericit și trist.

Rita Mureșan: „A ales să plece chiar de ziua mea”

Din păcate însă, pentru Rita Mureșan aniversarea sa nu va mai putea fi niciodată un moment pe deplin fericit… Cu ochii în lacrimi, vizibil îmbătrânită, creatoarea de modă a rememorat drama prin care a trecut acum câțiva ani, când mama ei a încetat din viață chiar de ziua ei de naștere.

'Am rugat-o pe mama să nu plece atunci, însă ea a ales să plece chiar de ziua mea', a spus Rita Mureșan cu tristețe.

Lacrimile de tristețe au fost însă repede înlocuite de unele de bucurie, iar chipul Ritei Mureșan s-a înseninat la vederea surprizei făcute de realizatorii emisiunii. Creatoarea de modă a primit urări în două clipuri video, de la fiicele ei Gloria și Rebecca, aflate peste hotare. Emoția a fost imensă de ambele părți, cu atât mai mult cu cât, pe fondul pandemiei de coronavirus designerul nu și-a mai putut vizita fetele de ceva vreme.

Rebecca, fiica ei cea mare, locuiește în Statele Unite, în timp ce Gloria studiază la un colegiu din Londra.

rita1rita1

A pierdut lupta cu kilogramele…

În 1993, Rita Mureșan era încoronată Miss România. A urmat o carieră de model, în timpul căreia mâncarea de bază au fost un măr și un morcov pe zi, dar pe măsură ce s-a maturizat și și-a făcut o familie, Rita a înțeles că are priorități mai importante.

Creatoarea de modă a trecut nu doar o dată prin perioade de îngrășare bruscă și slăbire rapidă, iar acestea au venit la pachet cu evenimente triste prin care a trecut, pornind de la divorțul de tatăl fetelor ei, în 2007, moartea mamei și până la plecarea de acasă a copiiilor săi, la facultăți din străinătate.

În 2013, Rita cântărea peste 100 de kilograme, însă cu dietă și sport a reușit să slăbească spectaculos: peste 40 de kilograme într-un an. Astfel, în 2014 creatoarea cântărea doar 65 de kilograme şi arăta atât de bine încât se îmbrăca cu hainele fiicelor ei, Gloria şi Rebecca. Acum, din păcate, Rita Mureșan a pierdut din nou lupta cu kilogramele, în cea mai recentă apariție TV fiind aproape de nerecunoscut… Din fericire însă, nu și-a pierdut nici farmecu, carisma și zâmbetul special, în pofida greutăților prin care a trecut…

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: 'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte, după infarctul suferit pe scenă, acum 2 ani: „Am înlemnit cu toții!”

Citește și: Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a năcut prematur: „Din păcate…”

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma: „Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…”/ EXCLUSIV

Foto: Facebook, captură TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton