Milionarul turc, prietenul Biancăi Drăgușanu, a dezvăluit ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre el și Alex Bodi: „Pacea s-a sfârșit!”

 Lupescu Anca
.

Toată lumea a aflat despre întâlnirea dintre Alex Bodi și turcul cu care Bianca Drăgușanu a încercat să-l facă gelos, însă abia acum a ieșit la iveală ce s-a întâmplat, de fapt, la întâlnirea dintre cei doi. Alex Bodi a povestit că s-a întâlnit cu milionarul pentru a face pace.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Conform declarațiilor făcute de milionar, se pare că la această întâlnire ar fi participat în jur de 18-22 de persoane, iar Alex Bodi ar fi venit însoțit de doi prieteni.

Am luat cina împreună. La această întâlnire de afaceri secretă au participat în jur de 18-22 de invitați, iar Alex a venit însoțit de două persoane pentru a face pace cu mine.', a declarat milionarul pentru Spynews.ro.

Pentru a ajunge la Cengiz, Alex Bodi ar fi recurs la toate metodele pe care le avea la dispoziție, iar salvarea ar fi venit din partea unei cunoștințe de-ale lui din Germania, care ar fi intermediat totul.

Alex Bodi a plătit ca să se împace cu milionarul turc

Un prieten de-ai lui de origine germană mi-a contactat cel mai bun prieten și așa a ajuns Bodi să ia legătura cu mine. Am vorbit cu Bodi între patru ochi doar cinci minute și i-am spus că eu sunt un mafiot adevărat, că eu nu vând femei' , a adăugat el.

Odată ajuns în fața casei milionarului turc, care a stat închis pentru trafic de arme, Bodi s-ar fi temut pentru viața sa și ar fi rămas în mașină așteptând un semn de la prietenul său care avea sarcina de a-i oferi mica atenție' milionarului.

Bodi a venit însoțit de prietenul lui german și de soțul unei prietene de-ale Biancăi și inițial a așteptat afară în mașină pentru că se temea. După ce am primit darul de pace, Alex a venit în casa mea și am luat cina împreună. Am primit un cadou în semn de pace de la Bodi. Dar nu personal. Totul prin intermediari. Prietenul său din Germania i-a dat prietenului meu o sumă de bani. La rândul său, prietenul meu mi-a înmânat banii, iar ulterior eu i-am dat la săraci. Nu o să spun despre ce sumă este vorba, dar putem să îl numim cadou de pace.', a mai spus milionarul.

milionar-turc-bianca-dragusanu-alex-bodi-61204milionar-turc-bianca-dragusanu-alex-bodi-61204

Afaceristul turc a fost extrem de deranjat de fotografia apărută în presă, motiv pentru care l-a amenințat pe Alex Bodi.

Nu înțeleg cine a scăpat acea fotografie la presă, dar mi se pare extrem de copilăresc. Nimeni în lumea asta nu vrea să fie dușmanul meu. Alex a vrut pace. Pacea s-a sfârșit.', a completat acesta.

Citește și: Ioana Filimon, scandal fără sfârșit cu milionarul turc care a sechestrat-o: „Nu s-au oprit ameninţările

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Bianca Drăgușanu și milionarul turc. Recunoscut pentru faptul că a fost violent cu celelalte iubite, afaceristul..

Citește și: Bianca Drăgușanu, primul interviu după ce Alex Bodi a fost arestat: „Sunt impecabilă în relația pe care am avut-o cu el’

Citește și: Daria Radionova, prima reacție după ce Alex Bodi a fost arestat. Mesajul transmis iubitului ei: „Am nevoie de tine’

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Alături de afacerist au mai fost arestate preventiv alte șapte persoane. Se pare că Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton