Rikito Watanabe, îndrăgostit de Elena Matei, la Chefi la cuțite. "Mi-a căzut cu tronc"

 Oana Pantazi
.

Rikito Watanabe și Elena Matei sunt doi dintre concurenții favoriți de la Chefi la cuțite, iar între ei pare să se lege mai mult decât o simplă prietenie… Cel puțin în ceea ce-l privește pe simpaticul japonez, care a mărturisit că i-a cam căzut cu tronc simpatica blondină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rikito Watanabe și Elena Matei sunt doi dintre cei mai simpatizați concurenți de la Chefi la cuțite și oameni de bază în echipa verde. Echipa lui chef Sorin Bontea trece prin momente dificile acum, iar asta deoarece, de când a început competiția, concurenții săi nu au reușit să câștige niciun battle. Cum s-au tot consolat reciproc, Rikito Watanabe și Elena Matei au devenit prieteni la cataramă. Simpaticul japonez a mărturisit însă că inima lui bate mai tare în prezența simpaticei sale colege de echipă…

182182785_3735272046600410_5381297129811246205_n182182785_3735272046600410_5381297129811246205_n

Rikito Watanabe, îndrăgostit de Elena Matei, la Chefi la cuțite

Dacă în fiecare sezon al show-ului culinar au apărut idile între concurenți, iată că, de data asta, Rikito Watanabe și Elena Matei ar putea fi protagoniștii unei noi povești romantice. Deocamdată însă, doar Rikito și-a declarat sentimentele… Japonezul nu i-a spus colegei sale ce sentimente are pentru ea, însă, dat fiind că a făcut declarația la testimoniale, acum a aflat o țară întreagă.

Citește și: Cine este Rikito de la Chefi la Cuțite. Vine din Japonia

Citește și: Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Ascunde o mare dramă

Citește și: Alexandro Matias, eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9. „Toată echipa a plâns'

Citește și: Liviu Guță divorțează a doua oară. Motivul pentru care pune punct căsniciei după 1 an: 'Nu mă lăsa să mă duc la copii'

Citește și: Sindy o atacă pe Maria Chițu, de la Survivor: „A venit de acasă cu o strategie'

Că Rikito Watanabe și Elena Matei se simpatizează reciproc e clar, ea fiindu-i alături de fiecare dată lui Riki în momentele grele de la Chefi la cuțite… Care nu au fost puține, deoarece japonezul, altruist și om de echipă, se consumă de fiecare dată, nu doar pentru eșecurile sale, ci și pentru cele ale colegilor săi de echipă. Riki a plâns deja de nenumărate ori de când a început competiția, fiind consolat de fiecare dată de către Elena. Iar ultimul battle la care a participat echipa verde l-a făcut pe concurent să-și pună sufletul pe tavă…

„Elena este dragostea mea”

Echipa lui Sorin Bontea este greu încercată de când a început competiția, iar Rikito Watanabe și Elena Matei încearcă din răsputeri să-și încurajeze colegii după fiecare battle. Au intrat la duel de fiecare dată, iar stresul și oboseala și-au spus cuvântul… Emoționat și convins că nu va trece mai departe, Riki s-a emoționat când a văzut că chefii i-au apreciat preparatul, dar și faptul că, la proba de desert, a făcut singur înghețata. Dar și mai mult s-a bucurat în momentul în care a văzut că Elena a primit 15 puncte de la chefi pentru preparatul ei.

„Elenica trebuia să ia 14, 15 puncte de fiecare dată. Este dragostea mea, știți, da? Cred că mi-a căzut cu tronc puțin. Pe bune, n-ar trebui să spun asta aici… Adică e drăguță, mereu îmi face complimente și chestii de genul ăsta. Simt că sunt o persoană importantă pentru ea', a spus Rikito Watanabe despre Elena.

Rămânde de văzut dacă simpatica Elena are pentru Riki mai mult decât niște sentimente de prietenie…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton