Mama lui Mihai Mitoșeru, adevărul despre tânăra care i-ar fi luat locul lui Noemi: "Fiul meu..."

 Oana Pantazi
.

Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a făcut recent lumină într-o situație care lansase multe semne de întrebare cu privire la statutul amoros al fiului ei. Iată ce a spus mama actorului despre presupusa iubită a fiului ei, cea de care, cu ceva timp în urmă, Mihai se declara impresionat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru și Noemi, fosta lui soție, au fost „a match made in Heaven”. Păreau făcuți unul pentru celălalt, așadar anunțul divorțului lor, după 13 ani de căsnicie, a șocat pe toată lumea. Recent însă s-a scris că actorul și-ar fi refăcut viața, după ce chiar el a dat o declarație care a lăsat să se înțeleagă acest lucru… Iată însă că mama lui Mihai Mitoșeru îl contrazice pe fiul ei!

121803105_3682055918496010_1607198543310799258_o121803105_3682055918496010_1607198543310799258_o

Mama lui Mihai Mitoșeru, despre viața amoroasă a fiului ei

Cu ceva timp în urmă, Mihai Mitoșeru declara, în cadrul emisiunii Teo Show, că a cunoscut o tânără care l-a impresionat, lăsând să se înțeleagă că s-ar putea înfiripa ceva între el și respectiva domnișoară.

Am vorbit cu niște fete la telefon când eram în izolare, normal că am vorbit. Am cunoscut o fată și fata e ok, chiar e prea ok și mă sperie, pentru că anul ăsta m-am obișnuit și eu să fiu singur. I-am zis de 4 zile lasă-mă un pic în pace că m-am speriat. Tu ești prea ok și eu sunt nebun. Lasă-mă în nebunia mea!', spunea Mihai Mitoșeru la Teo Show.

Mama sa, Camelia Mitoșeru, l-a dat însă de gol la scurt timp, cu atât mai mult cu cât nu este un secret pentru nimeni că și-a iubit nora.

Mihai nu are nicio iubită! Este doar o prietenă acea fată nimic mai mult. Știu că încă ține la Noemi, este foarte atent cu ea, să nu o deranjeze cu ceva anume. De când au divorțat, de doi ani, Noemi a mai trecut pe la mine, am stat amândouă de vorbă, ne-am mai auzit și la telefon. Eu nu știu de ce au divorțat!

Mi-aș dori tare mult să se împace, că îmi este drag de ea, îmi place. Nu mă bag, este decizia lor, nu m-am băgat niciodată în problemele lor, dar eu aș vrea ca amândoi să revină la sentimente bune. Cred că s-au despărțit pentru că Noemi a făcut o depresie când a murit tatăl său și nu s-a tratat, nu a fost la un terapeut. Ea spunea atunci că nu, nu este adevărat acest lucru, că nu din cauză că tatăl său ce a murit s-a despărțit de Mihai, dar eu așa cred', a mărturisit mama lui Mihai Mitoșeru pentru Impact.ro.

De ce au divorțat Mihai și Noemi

Aflată încă în recuperare după operația pe creier pe care a suferit-o în luna februarie, pentru înlăturarea unui meningiom, Camelia Mitoșeru l-a avut în permanență alături pe fiul ei. Cea mai mare dorință a actriței este să-și vadă fiul fericit și nu a ascuns niciodată că încă speră într-o împăcare între Mihai și Noemi. Camelia Mitoșeru a dezvăluit și motivul pentru care fiul ei și Noemi s-ar fi despărțit.

Citește și: Mihai Mitoșeru a publicat prima fotografie cu mama lui după operația pe creier: „A venit acasă!”

Citește și: Cine este Noemi, soția lui Mihai Mitoșeru? S-au despărțit după 13 ani de relație

Citește și: Iulia Vântur s-a întors în România. Prima persoană cu care s-a întâlnit: „În sfârșit, după atâta vreme”

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație:„Ăsta e adevărul!’/ EXCLUSIV

Citește și: Artistul Mario Joy s-a căsătorit în secret.Primele imagini de la cununie

„Aici a intervenit ceva. Un pic de depresie din partea ei. S-a schimbat ceva în căsnicia ei. (…) El are speranța că își va reveni, ea are speranța că se mai poate și fiecare e separat’, spunea mama lui Mihai Mitoșeru, la finele anului trecut.

Legătura specială dintre soacră și noră

Camelia Mitoșeru a fost întotdeauna foarte legată de fosta soție a fiului ei, pe care o consideră ca pe o fiică. Mai mult, mama lui Mihai Mitoșeru încă mai speră că lucrurile pot avea o rezolvare și că ar mai exista o posibilitate ca cei doi să se împace. Atașamentul față de Noemi se datorează, îndeosebi, și grație relației extraordinare cu bunica fostei soții a fiului ei, căreia i-a promis că va avea întotdeauna grijă de ea.

„Am făcut o promisiune față de bunica ei. I-am promis că o să am grijă de ea toată viață. Fiecare e pe drumul lui. Ea nu depinde de el. Fiecare are viața lui, are meseria lui”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton