Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite a împlinit 29 de ani. Cum a petrecut de ziua lui: "Iubesc România"

 Laciu Andreea
.

Rikito Watanabe a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din cele zece sezoane Chefi la Cuțite. Acum are motive de bucurie, căci și-a sărbătorit împlinirea celor 29 de ani alături de cei dragi. Pentru că fostul concurent din echipa lui Sorin Bontea este foarte activ pe rețelele de socializare, le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram câteva detalii inedite despre petrecere, dar și despre ceea ce a urmat apoi, după distracție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rikito Watanabe are o poveste fabuloasă de viață! Originar din Japonia a ajuns să trăiască o perioadă în America, iar apoi s-a mutat în România. S-a îndrăgostit de arta culinară, de țara noastră, dar și de o româncă. A făcut senzație la Chefi la Cuțite cu talentul lui în bucătărie, dar și cu umorul involuntar de-a dreptul fabulos!

rikito-watanabe-8-1rikito-watanabe-8-1

Rikito Watanabe, mesaj pentru fani de ziua lui

Simpaticul bucătar de la Chefi la Cuțite a intrat pe InstaStory și le-a spus urmăritorilor săi că este foarte fericit pentru că și-a sărbătorit ziua de naștere în țara noastră.

„Vă mulțumesc frumos pentru urările de ziua mea. Eu vă iubesc pe voi toți, și iubesc România, mândru că am făcut 29 ani aici, în România!”, a dezvăluit Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite, pe contul personal de Instagram.

Citește și: Cine este Rikito de la Splash! Vedete la apă. E îndrăgostit de o româncă

Citește și: Iulia Albu a imitat-o pe Delia la „iUmor' și a făcut glume acide la adresa ei: „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că…'

Citește și: Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite a suferit 3 accidente rutiere: „Aproape am murit'

Citește și: Cum arăta Culiță Sterp înainte să devină celebru. Ce meserie avea, de fapt, fiul mamei Geta

Cine este iubita lui Rikito de la Chefi la Cuțite

Atunci când a fost concurent în show-ul culinar de la Antena 1, se amorezase de Elena Matei, cea care a fost apoi și concurentă la Survivor România. Însă, tânăra a rămas fidelă iubitului de acasă, așa că Rikito Watanabe s-a reorientat spre Bianca. Actuala lui iubită este din Putna, Suceava, iar relația lor pare să devină tot mai serioasă.

Deci suntem împreună de vreo șase luni, cam așa. Ne-am întâlnit pe Facebook prima dată, ea mi-a trimis mesaj mie și cam așa a început.

Ea este Bibi, este din Putna, Suceava. Avem o relație cu mult râs, dragoste, și mă corectează atunci când mă uit la alte fete. Câteodată mă joc cu focul eu„, a scris Rikito Watanabe pe Instagram.

„Elenica trebuia să ia 14, 15 puncte de fiecare dată. Este dragostea mea, știți, da? Cred că mi-a căzut cu tronc puțin. Pe bune, n-ar trebui să spun asta aici… Adică e drăguță, mereu îmi face complimente și chestii de genul ăsta. Simt că sunt o persoană importantă pentru ea’, a spus Rikito Watanabe despre Elena Matei, în perioada în care erau amândoi concurenți în echipa lui Sorin Bontea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton