Rică Răducanu a suferit după divorțul părinților lui: "Tata a plecat în armată și nu a mai venit"

 Raiciu Adriana
.

Rică Răducanu a suferit după divorțul părinților lui. Rică Răducanu este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din țara noastră. În vârstă de 76 de ani, fostul sportiv și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada copilăriei sale, dar și despre cum a trecut peste divorțul părinților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rică Răducanu, pe numele său adevărat Răducanu Necula, este un fost fotbalist român, portar, care a jucat în echipa națională de fotbal a României. În vârstă de 76 de ani, fostul sportiv a trecut prin multe momente dificile în viața sa, însă cel care l-a marcat a fost atunci când părinții lui au divorțat.

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Rică Răducanu a vorbit despre copilăria sa, dar și despre momentul în care a fost luat de lângă mama sa. Iată declarațiile făcute de îndrăgitul fotbalist!

Citește și:Afacerea lui Rică Răducanu de pe litoral, în prag de faliment:„Nu-s turiști pe nicăieri, scaunele localurilor sunt întoarse’

Citește și: De ce boală suferă Rică Răducanu:'E păcătoasă, nu mai trece'

Citește și: Elena Merișoreanu a împlinit 76 de ani. Artista păstrează și acum cadourile primite de la mama ei, de ziua de naștere:„Le țin la loc de cinste’ / EXCLUSIV

Citește și:Alexandra Stan e acuzată că i-a furat iubitul Biancăi Alexandra, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!:„I-ai spus să mă părăsească’

Rică Răducanu a suferit după divorțul părinților lui

Pe când avea doar cinci ani, tatăl lui a plecat în armată și nu s-a mai întors. Ulterior, acesta a aflat că părintele lui s-a căsătorit, în timp ce el se afla acasă cu frații și mama lui.

Tata a plecat. Când aveam eu cinci ani, tata a plecat în armată și n-a mai venit. S-a dus la București, s-a însurat cu doamna Rozalia, mama de-a doua, care m-a crescut, femeie bună. Viață grea!. A plecat la armată și nu a mai venit. A dat divorț de mama prin dispariție, așa era pe timpul războiului. Mama l-a găsit pe nea Sandu, de acolo din comună. Ăla m-a crescut de la 5 ani, până la 11 ani', spune Rică Răducanu.

A fost „furat” din brațele mamei

La cinci ani de când tatăl lui a dispărut fără urmă, s-a întors la Rică pentru a-l lua cu el la București.

„M-a furat. Tata s-a dus la București și eu rămăsesem la țară singur, cu mama și cu nea Sandu. Face bătrânul (n.r tatăl natural) ce face și îl ia pe fratele meu, Ion, la București… să facă armata. A venit la București, a stat cu el și a rămas la București. Mama a rămas la țară doar cu mine și cu nea Sandu. În 56-57 începuse cu cartele (n.r. împărțirea alimentelor) și dacă aveai copii, luai mai mult. Fratele meu a venit la țară să mă ia. A vorbit cu mama m-a luat și…', a adăugat el.

Chiar dacă era departe de mama sa, Rică s-a adaptat rapid la viața din Capitală.

„Mi-a plăcut. Stăteam în Giulești, fugeam pe câmp cu copiii la fotbal. Nu mai știam ce se întâmplă cu mama. Apoi fratele meu a ținut legătura cu ea și a adus-o să mă vadă', a încheiat acesta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton