Cum a slăbit Manuela Oprișiu de la Puterea Dragostei. A dat jos 30 de kilograme în doar 8 luni: "Mi-am revenit la forma inițială"

 Laciu Andreea
.

Manuela Oprișiu de la Puterea Dragostei a reușit să dea jos un număr record de kilograme în doar opt luni. Fosta concurentă de la Kanal D a dezvăluit acum câteva detalii despre modul în care a reușit o asemenea performanță. A devenit mama unei fetițe adorabile, pe care o crește singură. Venirea pe lume a micuței a făcut-o pe frumoasa brunetă să înfrunte cu mult mai mult curaj toate obstacolele care i-au apărut în cale în viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a propus să revină la forma de dinainte de sarcină. Este ocupată până peste cap cu fetița, dar și cu afacerea de care se ocupă, însă și-a pus toată ambiția la bătaie și s-a transformat în mai puțin de un an. Bruneta mai susține și că a făcut acest lucru doar ca să se simtă ea bine, căci nu are nevoie acum de vreo prezență masculină în viața ei.

manuela-oprisiu-1manuela-oprisiu-1

Cum a slăbit Manuela Oprișiu de la Puterea Dragostei

A trecut prin momente grele, a rămas o mamă singură, dar face tot ce îi stă în puteri pentru ca micuța Ozana-Maria să aibă parte de tot ce își dorește în viață. Pentru că nu se mai simțea bine în pielea ei, fosta concurentă a decis să dea jos kilogramele în plus acumulate în perioada sarcinii.

„Am slăbit aproape 30 de kilograme de când am născut, acum opt luni. La botez eram mai plinuță, dar acum mi-am revenit la forma inițială. Mi-am dorit foarte mult să slăbesc, am fost și ambițioasă, am urmat și un regim. Mi-am dorit să arăt bine, să revin la forma inițială, sunt o luptătoare, vreau să mă operez, însă mi-e foarte frică. Nu vreau să vă spun încă, vreau să fie o surpriză.

Citește și: Manuela Oprișiu de la Puterea Dragostei și-a botezat fetița. Primele imagini de la eveniment

Citește și: De ce nu s-a dus Nicoleta Voicu la nunta fiului ei:”Nu îl iert, a greșit!”. De la ce a pornit scandalul

Citește și: Manuela de la Puterea Dragostei și Loredana Chivu, la un pas de bătaie într-un club din Mamaia! Doar intervenția bodyguarzilor a calmat spiritele

Citește și: Fiica fostului principe Nicolae a împlinit 2 ani! Cum arată Maria-Alexandra, strănepoata regelui Mihai

Vreau să mă simt bine în pielea mea, mereu o femeie găsește ceva de retușat. Trebuie să mai fac unele mici ajustări, o să mă vedeți bombă cu ceas. Vreau să apar dintr-o dată. Nu îmi fac griji, știu că o să iasă totul bine, mi-e frică, mi-a fost frică și de cezariană. Îmi e frică de operații, dar trebuie să îmi fac curaj ca să mă simt extraordinar de bine”, a declarat Manuela Oprișiu, în exclusivitate pentru Kanal D.

Ce semnificație are numele Ozana

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a ales un prenume cu adevărat special pentru fetița ei, care nu este chiar unul atât de des întâlnit.

Oarecum îmi doream să aibă și o semnificație creștină, eu sunt cu Dumnezeu. O cheamă Ozana Maria, Maria de la mine, de la mami și cel mai important de la Maica Domnului. Ozana este un nume care înseamnă – salvează-ne. Cand a intrat Iisus Hristos în Ierusalim, toată lumea striga asta Osana. Ozana e adaptat oarecum. Are o semnificație creștină și Ozana. O să-i spun Ozana’, spunea fosta concurenta de la Puterea Dragostei, în emisiunea Corneliei Ionescu, de la WOWbiz.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton