Replica Antoniei, după ce Abi Talent a umilit-o în public. "Ești exact cum zice Velea..."

 Oana Pantazi
.

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent, de notorietate deja, are și o victimă colaterală, Antonia, care a fost jignită în schimbul de replici dintre cei doi. Artista nu s-a lăsat însă, i-a dat o replică usturătoare lui Abi Talent!

Alex Velea și Abi Talent au fost, recent, protagoniștii unei dispute aprinse, ce a avut loc sub ochii tuturor – într-un mall bucureștean! Cei doi nu și-au rămas datori unul altuia, ironizându-se și aruncându-și cuvinte grele. Considerând probabil că au rămas lucruri nespuse, cei doi au mutat războiul pe conturile de socializare, continuând să se ironizeze. Abi Talent nu s-a abținut însă și i-a jignit partenera de viață lui Alex Velea…

Te pwp, ai grijă de Antonia că o simt.. îi e dor de Vincenzo și de celălalt copil al ei!, a scris Abi Talent pe Instagram.

Antonia nu i-a rămas datoare lui Abi Talent!

Inițial, Antonia a fost destul de delicată și i-a spus artistului (Abi are doar 8 clase, dar întoarce banii cu lopata!) să se informeze înainte de a face afirmații, dar după ce Abi Talent a postat un alt comentariu ironic – Din respect pentru nevasta lui Velea… Pardon' -, Antonia i-a dat, de asemenea, replica pe Instagram.

N-am nevoie de «respectul» tău! Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză… O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!, a conchis artista, vizibil deranjată de comentariile lui Abi Talent.

1Alex-Velea-11Alex-Velea-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton