Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. S-au sărutat la TV și i-a zis că o iubește

 Stamen Diana
.

Anul 2020 a început cu bine pentru vedeta de la noi. Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat, după ce la finalul anului 2019 au anunțat că se separă. Cei doi s-au sărutat la TV, în fața a zeci de mii de telespectatori.

Oana Roman a dat o petrecere în noua casă, iar acolo a fost prezent și Marius Elisei. Vedeta a precizat că nu sunt certați, moment în care soțul ei a sărutat-o și i-a spus că o iubește. Micuța Isabela este cea mai fericită că acum are ambii părinți alături de ea.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat la mai puțin de o lună după ce s-au separat. Vedeta și-a strâns aproape toți prietenii acasă și au sărbătorit mutarea în vila de lux. Invitați au fost Vica Blochina și Mihai Mitoșeru.

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Vestea că Oana Roman şi Marius Elisei divorţează nu a luat prin surprindere pe toată lumea pentru că, de-a lungul relaţiei lor de şapte ani au mai avut loc astfel de episoade. Drept dovadă, ceea ce iniţial era anunţat drept un divorţ s-a transformat, între timp, în separare şi, momentan, nici măcar atât. Marius, Oana şi fetiţa lor locuiesc în aceeaşi casă şi încearcă să facă lucrurile să meargă între ei, chiar dacă sunt conştienţi că nu sunt întotdeauna pe aceeaşi lungime de undă.

Acum Oana Roman și Marius Elisei au șters totul cu buretele și s-au împăcat. Cei doi sunt alături de fetița lor, Isabela.

„S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem și să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm. El s-a mutat și nu a fost simplu. Eu am decis să anunț lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte.

E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit Sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat.', a declarat Oana Roman în emisiunea lui Măruţă.

Citește și: Oana Roman nu mai vorbeşte cu tatăl şi cu sora ei:„Familia de sânge, pentru mine, este formată din mama și fiica mea!'

FOTO: Facebook

Oana RomanOana Roman
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton