Relațiile amoroase în care a fost implicat Culiță Sterp când era căsătorit cu Carmen de la Sălciua: "Îmi povestea despre cuceririle lui"

 Dumitrache Laura
.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au divorțat în 2019, după ani de relație. În perioada când cei doi erau împreună. Culiță a participat la Puterea Dragostea, emisiunea unde era înscris fratele său, Iancu. Larisa Judele, fosta concurentă a reality show-ului a povestit cum a înșelat-o artistul pe Carmen de la Sălciua.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și Larida Judele, fosta concurentă a emisiunii Puterea Dragostei au avut o relație apropiată în perioada în care artistul era căsătorit cu Carmen de la Sălciua. Aceasta îl acuză atât pe Culiță, cât și pe Ella Tina, că s-au folosit de ea pentru a apărea mai mult pe micile ecrane.

ella si culitaella si culita

Despre Larisa s-a scris deseori că ar avea o relație secretă cu Culiță Sterp, mai ales că cei doi sunt din Hațeg. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit că s-a înțeles bine cu artistul, dar cea cu care acesta a încercat să aibă o relație este Ella Tina, fosta parteneră a lui Jador. La acea vreme, Culiță forma un cuplu cu Carmen de la Sălciua.

Citește și: Cum au fost surprinse mama Geta și Daniela Iliescu la ziua lui Culiță Sterp, după ce au recunoscut că nu se înțeleg foarte bine: „Ciocnim noi'

Citește și:Cine este tatăl lui Culiță Sterp.Nicolae a părăsit-o pe mama Geta

Citește și:Anamaria Prodan s-a pozat alături de Diana Șoșoacă. Ce mesaj a transmis impresara:”Surprize, surprize…”

Citește și:Doamna Lina de la Chefi la Cuțite, apărată de Oxi din echipa lui Florin Dumitrescu:”Persoanele astea pe care voi le considerați negative…”

Relațiile amoroase în care a fost implicat Culiță Sterp în timp ce era căsătorit cu Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au divorțat în 2019, cei doi acuzându-se reciproc de infidelitate. Larisa Judele, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relațiile amoroase ale artistului, din perioada când era împreună cu Carmen. Larisa și Culiță au avut o relație apropiată, iar în perioda în care cântărețul a participat la Puterea Dragostei, flirta cu Ella Tina, fosta parteneră a lui Jador. Larisa susține că cei doi au folosit-o pentru a apărea cât mai mult la televizor.

„Am cunoscut familia lui Culiță după ce am întâlnit-o pe Carmen de la Sălciua. Mi-au fost foarte dragi, sunt oameni deschiși și direcți. Am ieșit cu ei la evenimentele lui Culiță și ne-am înțeles foarte bine.(…).Dacă eram iubita lui, nu știu dacă avea încredere în mine să îmi spună multe lucruri din viața lui',  a povestit Larisa pentru Fanatik.

Larisa Judele: „Ella insista să vină cu el, dar nu știa ce să facă pentru că tocmai se împăcase din nou cu Carmen”

Larisa Judele susține că a fost trasă într-o capcană de Ella Tina și Culiță Sterp pentru a-i face rău lui Carmen de la Sălciua. Aceasta a declarat că Ella voia să aibă o relație cu celebrul artist.

„Eu i-am zis de multe ori Ellei, Culiță e un bărbat frumos, îmi plăcea de el. Dar știu că nu este de relație, mai ales în acea perioadă. Într-o zi, m-a sunat Culiță zicând că vine la București cu Ella. Ea tot insista să vină cu el. Nu știa ce să facă pentru că tocmai se împăcase din nou cu Carmen. Mi-a spus inclusiv că i-a luat cadou și că nu mai voia să se certe cu ea. ', a mai povestit Larisa.

„Atât Ella, cât și Culiță și-au făcut talentul'

Larisa consideră că imaginea ei a ieșit șifonată din toată această situație. Vedeta susține că l-a sfătuit pe Culiță Sterp să nu vină la ea împreună cu Ella Tina, având în vedere că acesta era cuplat cu Carmen de la Sălciua. De atunci, prietenia dintre Larisa Judele și Culiță Sterp s-a rupt.

„I-am rugat frumos să nu vină la mine împreună (Culiță și Ella, n. red,). Că după aceea se afla în emisiune și eu nu îmi doream să se pomenească de mine nimic. (…) A fost o relație frumoasă de prietenie, dar ei au stricat-o cu toate scandalurile și strategiile. (…)', a mai spus fosta concurenta de la Puterea Dragostei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton